NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ NUTRAHOLIC: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ALL-IN-ONE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ NUTRAHOLIC: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ALL-IN-ONE ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, και πιο συγκεκριμένα το πώς να πετύχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε, οι κανόνες είναι απλοί: υγιεινές προπονήσεις, ποικίλη διατροφή, αρκετός ύπνος και πολλή υπομονή και επιμονή. Ωστόσο, για όσους από εσάς θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προπονήσεις σας, επειδή η φυσική κατάσταση δεν είναι απλώς άθλημα για εσάς, αλλά θρησκεία, θα προσθέταμε έναν ακόμη κανόνα - τη λήψη συμπληρωμάτων διατροφής κατάλληλα για τους στόχους σας.
Ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα συμπληρώματα είναι τα λεγόμενα συμπληρώματα πριν την προπόνηση. Γνωστά για τη μεγάλη ποικιλία τους, είναι ένα από τα πιο ευρέως διαθέσιμα και οικονομικά συμπληρώματα στην αγορά. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί ενεργών συστατικών που συνδυάζονται με συγκεκριμένο σκοπό και η ποικιλία των γεύσεων δεν χωράει σε μια παράγραφο! Αυτά τα προϊόντα δίνουν στο σώμα σας μια δόση αντοχής και ενέργειας για να είναι πιο παραγωγικό στο γυμναστήριο. Επιπλέον, αυξάνουν τη συγκέντρωσή σας, επιτρέποντάς σας να αφοσιωθείτε πλήρως στη διαδικασία και να μην συμβιβαστείτε με τους στόχους σας.


 
Σε αυτήν την υπόθεση, θα επικεντρωθούμε σε όλα σε ένα συμπληρώματα πριν την προπόνηση. Τι σημαίνει το all-in-one και τι κάνει ένα προϊόν καλό υποψήφιο - λίγο αργότερα. Θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα πριν την προπόνηση και θα συγκρίνουμε τις ιδιότητές τους, ώστε να ξέρετε τι να αναζητήσετε την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας, αναζητώντας ένα ισχυρό ελιξίριο για να σας δώσει δύναμη, αντοχή και μυϊκή μάζα αντλία!
 
Προϊόντα πριν την προπόνηση - τι είναι;
 
Όπως ήδη αναφέρθηκε, πρόκειται για προϊόντα που σκοπό έχουν να αυξήσουν τη δύναμη, την αντοχή, τη συγκέντρωση και την εστίασή σας, βοηθώντας σας να έχετε μια καλύτερη και πιο έντονη προπόνηση. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα της προπόνησής σας, τόσο καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε.Το συστατικό που μπορείτε να βρείτε στο 99% των συμπληρωμάτων πριν την προπόνηση είναι η καφεΐνη. Η καφεΐνη είναι ένα πολύ γνωστό διεγερτικό, αντικείμενο χιλιάδων μελετών, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας εδώ και χρόνια. Οι ιδιότητές του είναι γνωστές και δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε σε αυτές. Αυτό που θέλουμε να αναφέρουμε είναι ότι σε αντίθεση με την ποσότητα καφεΐνης που περιέχεται στον καφέ που πίνουμε ως μέρος της ρουτίνας μας, η ποσότητα στα προϊόντα πριν την προπόνηση είναι σχετικά μεγαλύτερη. Εάν ένα φλιτζάνι καφέ περιέχει κατά μέσο όρο μεταξύ 50 και 90 γραμμάρια καφεΐνης, τότε ένα προϊόν μεσαίας κατηγορίας πριν την προπόνηση (που σημαίνει όχι πολύ αδύναμο, αλλά όχι πολύ δυνατό) περιέχει μεταξύ 200 και 250 γραμμάρια καφεΐνης σε μία δόση.
 
Εκτός από την καφεΐνη, υπάρχουν μερικά άλλα συστατικά που βρίσκονται συνήθως σε ένα μεγάλο ποσοστό προϊόντων πριν την προπόνηση. Καθένα από αυτά έχει διαφορετικές ιδιότητες και περιλαμβάνεται για να υποστηρίζει συγκεκριμένες διαδικασίες στο σώμα και να προσφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ας τους ρίξουμε μια ματιά:

L-Κιτρουλίνη - Η κιτρουλίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που διεγείρει την παραγωγή νιτρικού οξειδίου. Το νιτρικό οξύ διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και επιτρέπει περισσότερο αίμα να φτάσει στους μύες σας, διαστέλλοντάς τους σε όλο το γογγύλι και επιτρέποντάς τους να χαλαρώσουν. Επίσης, η κιτρουλίνη έχει την ιδιότητα να περιορίζει τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος – ο ένοχος πίσω από τον μυϊκό πόνο και την μυϊκή κόπωση.
 
L-Αργινίνη – Η αργινίνη, όπως και η κιτρουλίνη, αυξάνει τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, η αργινίνη διεγείρει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης και της ινσουλίνης.
 
Βήτα-αλανίνη – Η βήτα-αλανίνη είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Στο σώμα, η βήτα-αλανίνη μετατρέπεται σε καρνοσίνη, μια ένωση της οποίας ο κύριος ρόλος είναι ως ρυθμιστικό διάλυμα οξέος. Αποθηκεύεται στα κύτταρα και απελευθερώνεται όταν πέφτουν τα επίπεδα του pH. Όταν ασκούμαστε, η καρνοσίνη αντισταθμίζει την εν λόγω μείωση, επιτρέποντάς σας να ασκηθείτε περισσότερο και πιο έντονα.
 
Μονοϋδρική κρεατίνη – Η κρεατίνη είναι ίσως το πιο γνωστό συμπλήρωμα φυσικής κατάστασης στον κόσμο και μπορεί συχνά να βρεθεί σε προϊόντα πριν την προπόνηση. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η κρεατίνη μετατρέπεται σε τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP), την ενεργειακή μονάδα στο ανθρώπινο σώμα. Η λήψη κρεατίνης μπορεί να αυξήσει τόσο την ικανότητά σας να αποδώσετε καλύτερα όσο και τα επίπεδα μυϊκής σας μάζας.
 
BCAA – Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι: λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Δεν υπάρχουν φυσικά στον οργανισμό και επομένως πρέπει να λαμβάνονται με τη μορφή συμπληρωμάτων. Αποτελούν τα κύρια δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και διεγείρουν την πρωτεϊνοσύνθεση. Επιπλέον, τα BCAA αυξάνουν τη μυϊκή αντοχή και υποστηρίζουν την αποκατάσταση των μυών.
 
Βιταμίνες Β – Οι βιταμίνες Β βοηθούν το σώμα να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά και να διασπάσει τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες. Αυτό οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη παροχή θρεπτικών συστατικών στους μύες. Οι πιο κοινές βιταμίνες σε αυτό το είδος προϊόντος είναι η Β3 και η Β12.


Όλα σε ένα συμπληρώματα διατροφής πριν την προπόνηση
 
Όταν μιλάμε για συμπληρώματα all-in-one, συνήθως μιλάμε για εξαιρετικά ισχυρά συμπληρώματα πριν την προπόνηση που συνδυάζουν τα περισσότερα, και μερικές φορές όλα, από τα προαναφερθέντα συστατικά. Επιπλέον, η ποσότητα καφεΐνης σε αυτά είναι συνήθως μια ιδέα υψηλότερη από ό,τι στα τυπικά συμπληρώματα.
 
Αυτά τα προϊόντα παρέχουν στο σώμα σας όλα όσα χρειάζεται για μια πραγματικά πολεμική προπόνηση, προκαλώντας ευφορία και έκσταση. Τώρα, ας προχωρήσουμε στην επιλογή των καλύτερων προ-προπονητικών προϊόντων all-in-one!

Amix Myocell 5-PhaseΤο Myocell 5-Phase της Amix είναι απο εκείνα τα συμπληρώματα που μας έρχονται αμέσως στο μυαλό όταν ακούμε το all-in-one. Αναπτύχθηκε για να μεταμορφώσει το σώμα σε μηχανή, η φόρμουλα Myocell 5-Phase βασίζεται σε δύο κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενώσεις: BioPerine® και AstraGin®. Διευκολύνουν τη διάσπαση και την αφομοίωση των θεραπευτικών ουσιών, υποστηρίζουν την καύση λιπών, αυξάνουν την ενέργεια και επιταχύνουν την ανάρρωση μετά από έντονη άσκηση.
 
Βασικά Συστατικά: Μονοϋδρική κρεατίνη, L-Αργινίνη, Βήτα-Αλανίνη, L-Κιτρουλίνη, Αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου (BCAA), L-Ταυρίνη, Καφεΐνη, Βιταμίνη C.
 
Μία δόση: 25 γρ.
 
Δόσεις ανά συσκευασία: 20
 
Γεύσεις: Fruit Punch, Λεμόνι και Lime 
 
Το Amix Myocell 5-Phase είναι μια καλή επιλογή για όποιον μόλις μπαίνει στον κόσμο των συμπληρωμάτων για πριν την προπόνηση, επειδή περιέχει τη βέλτιστη ποσότητα όλων των σημαντικών συστατικών. Με 3 g μονοϋδρικής κρεατίνης και 300 mg. καφεΐνη, το Myocell 5-Phase συνδυάζει μια ημερήσια δόση κρεατίνης με ένα ισχυρό λάκτισμα καφεΐνης, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας πριν την προπόνηση. Ένα από τα μειονεκτήματά του, ωστόσο, είναι η χαμηλή παρουσία κιτρουλίνης - μόνο 1 γρ.


Universal Shock TherapyΤο Shock Therapy της Universal κάνει ακριβώς αυτό που σχεδιάστηκε να κάνει – σας σοκάρει με την αδιάκοπη απόδοση και τη βάναυση άντληση. Αυτό που διακρίνει το Shock Therapy από μια σειρά από παρόμοια προϊόντα είναι η παρουσία ενός αντιοξειδωτικού συμπλέγματος που παίζει αντίθετο ρόλο από τα συστατικά που διεγείρουν την παραγωγή νιτρικού οξειδίου. Το Shock Therapy χρησιμοποιεί R-ALA /R-άλφα λιποϊκό οξύ/, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη των επιβλαβών ελεύθερων ριζών που απελευθερώνονται ως αποτέλεσμα των διεργασιών του μονοξειδίου του αζώτου.
 
Βασικά Συστατικά: Μονοϋδρική κρεατίνη, Βιταμίνη Β6, Βιταμίνη Β12, Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, L-Αργινίνη, L-κυττυλίνη, BCAA, L-Τυπίνη, L-Τυποσίνη, Καφεΐνη, Νιασίνη
 
Μία δόση: 20 γρ.
 
Δόσεις ανά συσκευασία: 40
 
Γεύσεις: Χαβάη, σταφύλι και μήλο, Clyde Lemonade
 
Το Universal Shock Therapy είναι μια κατάλληλη επιλογή για όποιον δεν είναι λάτρης των μεγάλων δόσεων καφεΐνης. Μία δόση περιέχει μόνο 200 mg. καφεΐνη, η οποία είναι χαμηλή σε σύγκριση με άλλα προϊόντα παρόμοιου διαμετρήματος. Το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα στο Shock Therapy είναι μια εξαιρετική προσθήκη που σας παρέχει ποιοτική και γρήγορη αποκατάσταση μετά από μια έντονη προπόνηση. Και οι προπονήσεις σας θα είναι ακριβώς αυτό, χάρη στη φόρμουλα Universal.


Everbuild PreBuildΔεν είναι μυστικό ότι οι ειδικοί στο Everbuild παράγουν πάντα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά συμπληρώματα. Όσον αφορά τα προϊόντα πριν την προπόνηση, το PreBuild τους είναι ένα από τα καλύτερα! Το προϊόν δημιουργήθηκε ειδικά για την πιο έντονη προπόνηση και η σύνθεσή του είναι βελτιστοποιημένη μέχρι το τελευταίο συστατικό. Εκτός από το ότι περιέχει όλα τα συστατικά που καλύψαμε προηγουμένως, το PreBuild περιέχει την πιο αγνή και αποτελεσματική μορφή κρεατίνης – το ιδιόκτητο Creapure®, το οποίο επίσης λαμβάνει bonus πόντους επειδή είναι εντελώς vegan!
 
Επιπλέον, το PreBuild της Everbuild περιέχει επίσης μια πλούσια ποσότητα νατρίου και καλίου, σημαντικούς ηλεκτρολύτες που ενυδατώνουν τους μύες σας κατά τη διάρκεια της άσκησης και αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας. Αυτό είναι που τοποθετεί το Everbuild στην κορυφή της επιλογής μας, καθώς η βέλτιστη ενυδάτωση βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επιτυχημένης και αποτελεσματικής προπόνησης.
 
Βασικά συστατικά: βήτα-αλανίνη, BCAA, L-τυροσίνη, L-κιτρουλίνη, άλφα-κελτογλουρική αργινίνη, βιταμίνες B6 και B12, κρεατίνη (Creapure®), νάτριο, κάλιο, L-ταυρίνη, καφεΐνη
 
Μία δόση: 30 γρ.
 
Δόσεις ανά συσκευασία: 20
 
Γεύσεις: Πορτοκάλι, κεράσι and Lime, Blue Raspberry
 
Το Everbuild PreBuild είναι ένα εξαιρετικό προϊόν τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες, καθώς η σύνθεσή του είναι άψογα βελτιστοποιημένη για να σας προσφέρει τη δύναμη, την ενέργεια και την αντοχή που χρειάζεστε κάθε φορά που μπαίνετε στο γυμναστήριο. Με 250 mg. καφεΐνη σε δόση, το PreBuild διασφαλίζει ότι δεν θα λιποθυμήσετε στη μέση ενός βαριού σετ ή πριν από την έναρξη του τελευταίου superset.


BSN N.O. Xplode VasoΤο Xplode Vaso της BSN είναι ένα ενισχυτικό νέας γενιάς πριν την προπόνηση. Το Vaso είναι η νέα, ανώτερη φόρμουλα των βήτα κυττάρων της BSN – N.O. Xplode, που σας επιτρέπει να είστε στην καλύτερη φόρμα και να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κανένας συμβιβασμός. Το Vaso, όπως μπορείτε να μαντέψετε από το όνομα, είναι φτιαγμένο με έναν συγκεκριμένο στόχο – μια αντλία μυϊκής διάσπασης που όχι μόνο θα σας κάνει να ερωτευτείτε τη διαδικασία προπόνησης, αλλά και θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα! Όλοι γνωρίζουμε πόσο ικανοποιητικό είναι να κοιτάξουμε καλά στον καθρέφτη μετά την τελευταία σειρά και να δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχουμε κάνει μέχρι τώρα.

Το BSN N.O. Xplode Vaso είναι ένα ολοκαίνουργιο προϊόν στην αγορά και κάνει αισθητή την παρουσία του γρήγορα! Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η πλούσια περιεκτικότητα σε L-κιτρουλίνη - 8 g ανά δόση. Εκτός από την τυπική ποσότητα των 3 g μονοϋδρικής κρεατίνης, το προϊόν περιέχει επίσης 1 g νιτρικής κρεατίνης (NO3-T®) ανά δόση - μια μορφή κρεατίνης που παρέχει τις απαραίτητες πρόδρομες ουσίες για την παραγωγή νιτρικού οξειδίου. Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός εγγυάται αισθητή μυϊκή άντληση, υψηλή αντοχή και δημιουργία αναβολικού περιβάλλοντος. 

Βασικά Συστατικά: L-Αργινίνη, Βιταμίνη C, Βιταμίνη B12, Myconipan L-Cytpyline, Νιτρική τύρφη (NO3-T®), Υδρολυμένη Καζεΐνη, Tripanc-Pecvepatol, Βήτα-Αλανίνη, Μονοξείδιο της τύρφης, Καφεΐνη, Νιασίνη

Μία δόση: 21 γρ.
 
Δόσεις ανά συσκευασία: 20

Γεύσεις: Τροπική, Fruit Punch, Ice Lollipop με λεμόνι και Lime

Το BSN N.O. Xplode Vaso προτείνεται σε όποιον θέλει να πάρει μια γεύση από την επανάσταση στον κόσμο των συμπληρωμάτων! Όχι μόνο η σύνθεσή του σας προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε από ένα ποιοτικό προϊόν all-in-one πριν από την προπόνηση, αλλά ως δώρο από την BSN, αποκτάτε επίσης την πιο δυνατή αντλία που έχετε νιώσει ποτέ! Το τελευταίο πράγμα που βάζει τη Vaso ανάμεσα στις αγαπημένες μας προ-προπονήσεις είναι η παρουσία 25 mg. η σελαγινέλα, η υδρολυμένη καζεΐνη και η ρεσβερατρόλη σε δόση που, σε συνδυασμό με την υψηλή ποσότητα κιτρουλίνης και βήτα-αλανίνης, βοηθά το σώμα σου να ανεβάσει τον πήχη και να φτάσει σε νέα ύψη στο γυμναστήριο!
 
Τελικές λέξεις
 
Έκλεισε η βιτρίνα! Σας καλύψαμε με τις κορυφαίες προτάσεις μας all-in-one προϊόντα πριν την προπόνηση. Μη διστάσετε και αποκτήστε ένα από αυτά σήμερα! Αξίζετε μόνο το καλύτερο και είμαστε εδώ για να το παρέχουμε. Η ομάδα του NUTRAHOLIC σας εύχεται επιτυχημένη προπόνηση! 
 
Απο την ομάδα του NUTRAHOLIC!
.
Προτεινόμενα προϊόντα από το NutraHolic
29
.
90
39
.
20
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2023 nutraholic.com