NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Τα πολυαναμενόμενα προϊόντα της AMIX

Τα πολυαναμενόμενα προϊόντα της AMIX

 Εντελώς νέα σειρά της AMIX- HIGH-CLASS SERIES προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν μόνο υψηλής ποιότητας συστατικά, με εγγυημένη βιοδιαθεσιμότητα για μέγιστη απορρόφηση. Αυτά είναι τα πρόσθετα που αλλάζουν εντελώς τους κανόνες του παιχνιδιού.

Το Nutraholic σας προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα καινούργια προϊόντα της AMIX για να σας δώσει την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα τα δοκιμάσετε!

 

 

Η HydroBeef™ είναι η ναυαρχίδα της AMIX- HIGH-CLASS SERIES. Περιέχει πάνω από 78% καθαρή υδρολυμενη πρωτεΐνη βοδινού κρέατος που συντίθεται αποκλειστικά από κρέας. Για πρώτη φορά με τριπλή φόρμουλα πεπτιδίων πρωτεϊνών σε μία αναλογία από 1: 1: 1, η οποία περιλαμβάνει πεπτίδια σε μορφές της L-λευκίνη, L BCAAs και-τρυπτοφάνη. Στο δόση περιέχει πάνω από 350 εκατομμύρια γαλακτοβάκιλλοι που προστατεύουν κατά των βακτηριακών λοιμώξεων και στη βελτίωση της ισορροπίας. Μεγάλο γεγονός είναι ότι σε μία μόνο δόση περιέχει πάνω από 31 γραμμάρια πρωτεΐνης.

 HydroPure™ Whey – της AMIX προσδιορίζεται ως το προϊόν αυτό με την πιο προηγμένη πρωτεΐνη. Υδρόλυση της πρωτεΐνης ορού γάλακτος από απομονωμένη πρωτεΐνη που παράγει μικρότερα σωματίδια με εγγύηση άμεσης απορρόφησης. Εδώ συναντάμε και πάλι το σύγχρονο τριπεπτίδιο και πάνω από 115 εκατομμύρια βακτήρια τύπου Lactobaccilus δόση. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι σε μια κουταλιά 33 g, υπάρχουν ολόκληρες 29,4 g πρωτεΐνης - πάνω από 89% πρωτεΐνη! Αυτό που είναι αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι σε μια κουταλιά 33 g, υπάρχουν ολόκληρα 29,4 g πρωτεΐνης - πάνω από 89% πρωτεΐνη!

BCAA MICRO-INSTANT JUICE - Φόρμουλα με υψηλή συγκέντρωση BCAA στην κλασική 2:1:1 αναλογία. Το ενδιαφέρον πράγμα εδώ είναι ότι η προστιθέμενη πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6) προωθεί το μεταβολισμό των πρωτεϊνών και την προώθηση της άλιπης μάζας του σώματος. Το προϊόν εξασφαλίζει άμεση απορρόφηση, που χρησιμοποιούν τα εξαιρετικά μικρονιζέ BCAAs.

Η AMIX Nutrition αναπτύσσει φόρμουλες για την υποστήριξη της υγείας του σώματος. Εδώ είναι τα πιο αναμενόμενα από αυτούς:

 

PH Active Regulator - προϊόν που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη διατήρηση της οξεοβασικής ισορροπίας. Έχει συμπεριληφθεί εκχύλισμα fenugreek, προωθώντας τη διατήρηση του κανονικού pΗ στο στομάχι. Έτσι παρατηρούμε βέλτιστο επίπεδο του μεταβολισμού. Περιλαμβάνονται εκχυλίσματα άσπρης ιτιάς που έχουν θετική επίδραση στην υγεία των αρθρώσεων και τον μυϊκό τόνο.

Αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν δυσκολία να κοιμηθούν, σίγουρα θα πρέπει να περιμένατε το MELLANOX® SLEEP+ Ο τύπος αυτός υπόσχεται να λύσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον ύπνο. Αυτό το ειδικό προϊόν περιέχει όλα όσα χρειάζεστε: Μελατονίνη, η L-τρυπτοφάνη θεανίνη, βαλεριάνα, λυκίσκο, Rhodiola rosea και vitaminB12. Η μελατονίνη αφαιρεί την αίσθηση του jet lag και μειώνει το χρόνο που σας παίρνει ο ύπνος. Το συμπεριλαμβανόμενο L-Teanin μπορεί με ασφάλεια να ονομάζεται παράγωγο του αιθυλεστέρα L-Γλουταμίνη, όπως δομές τους είναι ταυτόσημα, αλλά η διαφορά είναι ότι η L-Teanin είναι μη πρωτεϊνικό αμυνοξι. Οι κύριες λειτουργίες του L-Teanin είναι η μείωση του στρες, η βελτίωση της διάθεσης και της ψυχική στάσης. Η Τρυπτοφάνη είναι ένα αμινοξύ που δεν παράγεται από τον οργανισμό. Από αυτή το σώμα να παράγει σεροτονίνη, η οποία είναι σημαντική για την θετική διάθεση, την ποιότητα χαλάρωσης και τον υγιεινό ύπνο.Το εκχύλισμα Valerian είναι ένα γνωστό σαν «σιγαστήρας» παράλληλα με αυτή τη λειτουργία, βελτιώνει την ψυχική, την καρδιαγγειακή και την υγεία του πεπτικού.

Το MYOSTERONES αντιπροσωπεύει τον τύπο που βοηθά να αυξηθεί η φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης. Είναι ενδιαφέρον ότι, το προϊόν αυτό περιέχει μόνο φυτικά και όλα τα φυσικά εκχυλίσματα. Ο πρωταγωνιστής εδώ είναι το Levzeyata που περιέχει 90% ecdysterones, που αναζωογονούν το σώμα, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό σύστημα και τις νοητικές ικανότητες. To εκχύλισμα των άγριων γιαμ περιέχει διοσγενίνης φυτοορμονες. Από αυτό το σώμα παράγει εύκολα προγεστερόνη ορμόνη η οποία συντίθεται στα επινεφρίδια. Επίσης περιέχει προδρόμους DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνης), οι οποίες υποστηρίζουν τη φυσική παραγωγή των ορμονών.

Το άγχος είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της καθημερινότητας του σύγχρονου ανθρώπου. Πίσω αφήνει ίχνη που μερικές φορές είναι μη αναστρέψιμα και μπορεί να μειώσει τη λειτουργικότητα του σώματός σας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να ληφθούν μέτρα για να εμποδίσει την επιρροή του. THE CORTISOL BLOCKER‘S αποτελεί ένα προϊόν το οποίο προστατεύει από τις συνέπειες της ορμόνης του στρες (κορτιζόλη). Ο μοναδικός συνδυασμός του γνωστού φωσφολιπιδίου φωσφατιδυλοσερίνη και το εκχύλισμα φύλλων του θυμαριού, διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, τον τόνο του εγκεφάλου και τα νεύρα. Επιπλέον, προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. 

MUSCLE FULL-OXYGEN είναι νιτρικά οξείδια νέας γενιάς. Για να γίνει η τεχνολογία του χρησιμοποιείται Bio Ferrin® Boost - βιολογικά δραστική πρωτεΐνη γάλακτος που παράγεται από φρέσκο ορό γάλακτος.

Που είναι μια τεχνική για το διαχωρισμό κλασμάτων πρωτεΐνης η οποία εγγυάται τη μέγιστη διαθεσιμότητα και την αξιοποίηση ποιοτικών συστατικών. Προστέθηκε επιπλέον σίδηρος που συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στον οργανισμό. Η σύνθεση έχει επίσης βιταμίνη C, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά για συνεργιστική ικανότητά τους να αυξάνουν την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό.

Στην AMIX αποφάσισαν να αλλάξουν τακτική σε σχέση με τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά. Το Multi-HD Liquid Caps αντιπροσωπεύει το τελικό προϊόν για την λήψη πολυβιταμίνων στη σωστή ποσότητα. Το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα προϊόντα είναι ότι η κάψουλα είναι κατασκευασμένη από ζελατίνη υγρό, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολο για την απορρόφηση και τη χρησιμοποίηση.

Το Opti-Pack Osteo-Flex είναι ένα πλήρες κοινό συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τις ανάγκες των αθλητών με σκληρή προπόνηση. Το Opti-Pack Osteo-Flex είναι φορτωμένο με τεράστιες δόσεις γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη, MSM, Ultra Grad® λινέλαιο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο και εκχυλίσματα βοτάνων (Boswellia serrata, τζίντζερ, τριαντάφυλλο ισχίου και White Willow Bark Extract), οι οποίες υποστηρίζουν την υγεία των αρθρώσεων.

Για την ήδη διάσημη σειρά MuscleCore Five Star προστέθηκαν αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα.

Η OptiWhey™ CFM αντιπροσωπεύει premium προϊόν που περιέχει τρεις τύπους πρωτεΐνης ορού γάλακτος και πεπτίδια λευκίνης, τα οποία κάνουν την ανάκτηση πιο αποτελεσματική. Προστέθηκε στη φόρμουλα τύπου πολυ-ενζύμου που βοηθά το πεπτικό σύστημα. Προστίθεται και λιναρόσπορος, ο οποίος φορτώνει τον οργανισμό με υδατάνθρακες μακράς αλυσίδας, φυτικές ίνες και ωμέγα-3.

Η OptiMass™ Beef το πρώτο Gainer που περιέχει πρωτεΐνη βοδινού κρέατος από την AMIX. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν τα προϊόντα υδρόλυσης πεπτιδίων βοδινού κρέατος και υψηλή σε υδατάνθρακες φόρμουλα. Αυτό Gainer μοσχαριού χωρίς λακτόζη περιέχει λιγότερο από 1 γραμμάριο λίπους ανά δόση. Χρησιμοποιήθηκε ρυθμιστικό μονοϋδρικής κρεατίνης (Kre-Αλκαλικές) που εκτείνεται κατευθείαν μέσα στο μυ, επειδή έχει ένα υψηλό επίπεδο pΗ.Τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου (MCT), τα οποία περιέχονται στην OptiMass™ Beef μεταφέρεται στο ήπαρ όπου απελευθερώνουν ενέργεια, δημιουργώντας πολλές κετόνες. Για την ανάκτηση της ποιότητας προστίθενται BCAA και γλουταμίνη μικρονιζέ.


 Ένα από τα κορυφαία προϊόντα που παρέχει η σειρά MuscleCore είναι το MUSCLEDROL®. Που συνδυάζει όλα τα φυσικά συστατικά για την αύξηση φυσικής παραγωγής της τεστοστερόνης. Το όνομα του σκευάσματος MUSCLEDOLL® , δηλαδή TAXADROL δίνεται από την αξιόπιστη εταιρεία ALL AMERICAN® PHARMACEUTICAL’S , η οποία εμφανίστηκε στην αγορά το 1984.Η TAXADROL φόρμουλα χωρίς prohormones συνδυάζει πέντε υπο-τύπους που περιέχουν ολόκληρα 22 φυσικά συστατικά! Φυσικά υπάρχει ένα παρόμοιο προϊόν το γνωστό ΖΜΑ που συνδυάζει ψευδάργυρο, μαγνήσιο και βιταμίνη Β6. Έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει ένα φυσικό τρόπο σύνθεσης της ανδρικής ορμόνης.


Η σειρά MuscleCore εισήγαγε μια αλλαγή στον τρόπο σας λήψης των BCAA. Το BCAA 2000 προϊόν σε μια δόση των 6 γραμμαρίων περιέχει BCAA, πεπτίδια BCAA και βιταμίνη Β6. Σε αναλογία των βασικών αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας από 2: 1: 1, και η τεχνολογία της εξόρυξης των πεπτιδίων είναι μοναδική - απομονώνονται από φρέσκο ορό γάλακτος με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας για την κλασματοποίηση και διαχωρισμό.

MuscleCore® Creatine MagnaPower™ είναι ένα προϊόν με χηλική κρεατίνη και διγλυκινικό μαγνήσιο. Η χηλική κρεατίνη είναι η πιο προηγμένη φόρμουλα κρεατίνης που μπορούν να συνθέσουν τα εργαστήρια. Με τη σειρά του, το διγλυκινικό μαγνήσιο έγινε δημοφιλής ως μορφή του ορυκτού μαγνησίου, το οποίο είναι σε υψηλότερο ρυθμό απορρόφησης από το ανθρώπινο σώμα.

Πως να υπάρχει μια σειρά ποιότητας χωρίς ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό μείγμα;Το Oxxy-DTOX ™ είναι όλα σε ένα πολυ- αντιοξειδωτική φόρμουλα. Το πατενταρισμένο σύμπλεγμα OXXYNEA®, που συνδυάζει εκχυλίσματα από 11 φρούτα και 11 λαχανικά - το τέλειο συμπύκνωμα από πολυφαινόλες. Επιπλέον στο OXXYNEA® του Oxxy-DETOX ™ προστέθηκαν και περισσότερα από 600 εκατομμύρια βακτήρια, βελτιώνοντας τη βακτηριακή ισορροπία

 

Όπως γνωρίζετε, η σειρά της AMIX - Mr.Popper είναι μια ειδική σειρά από συμπληρώματα που κάνουν χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα προϊόντα της σειράς αυτής είναι το RICEMASH - εξωθημένη σκόνη λευκασμένου ρυζιού, έτοιμα για άμεση προετοιμασία του κουάκερ, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στο προφίλ των μακροθρεπτικών συστατικών του ρυζιού.

Το CHIAMIX® φροντίζει για την προμήθεια των ωμέγα-3, πρωτεΐνης, αντιοξειδωτικά, μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και φυτικές ίνες, καθώς περιέχει 100% Benexia® μαύρους σπόρους chia. Που βελτιώνουν την υγεία, το πεπτικό σύστημα, την παροχή ενέργειας, τον έλεγχο του βάρους και έχουν αντιοξειδωτική δράση.

BARLEYGRASS είναι από αγνό 100% οργανικό κριθάρι με σκόνη χυμό χλόης. Χωρις συνδετικά, πληρωτικά, παράγοντες διόγκωσης ή πρόσθετα. Περιέχει πολλές βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, ένζυμα και αντιοξειδωτικά, καθώς και την χλωροφύλλη. Είναι αλκαλικό και σχηματίζει ένα πιο ισορροπημένο pH του σώματος, ένα εξαιρετικό αποτοξινωτικό.

Ο Мr.Popper μας εκπλήσσει με 100% φυσικό φυστικοβούτυρο - χωρίς προσθήκη αλατιού και ζάχαρης.Το PEAMIX® FITNESS χρησιμοποιεί φυστίκια που ψήνονται, ζεματίζονται και συσκευάζονται απευθείας. Το φυστικοβούτυρο είναι μια φυσική πηγή πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λίπους.

 

Η σειρά Performance αναμένει επίσης την νέα προσθήκη της - ΕΡΟ-Core ™ VO2 Max: Συμπλήρωμα διατροφής για την αντοχή, το οποίο στοχεύει στη βελτίωση των μεταφορών του αζώτου. Χωρίς καφεΐνη και συνδυάζοντας υψηλής τεχνολογίας συστατικά: ορνιθίνη, αργινίνη, άλφα λιποϊκό οξύ, βήτα-αλανίνη, Rhodiola rosea, και άλλα. Όλα συλλέγονται σκόπιμα σε ένα μείγμα λόγω της συνεργιστική τους ιδιότητα.

 

 

Nutraholic Team

 

.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2024 nutraholic.com