NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Πως δουλεύουν τα νιτρικά οξείδια

Πως δουλεύουν τα νιτρικά οξείδιαΤο συμπληρώματα που γενικώς ονομάζονται νιτρικά ή αλλιώς νιτρικά οξείδια, είναι άλλη μια κατηγορία προϊόντων τα οποία είναι σχεδιασμένα να βελτιώνουν την λειτουργία του σώματος αλλά έχουν ένα μοναδικό τρόπο που το κάνουν αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί επαγγελματίες (και μη) το λένε και "αντλία".  Ενώ τα υπόλοιπα συμπληρώματα απλά προσφέρουν θρεπτικά στοιχεία και συμπληρώνουν όσα χρειάζεται το σώμα, το νιτρικό "επιταχύνει". Πιο γρήγορη αναπλήρωση νιτρικού στο αίμα (γρηγορότερη αναπλήρωση του μονοξειδίου του αζώτου στο αίμα).  Υπάρχουν 2 κύριες κατηγορίες νιτρικών. Το πρώτο είναι νιτρικό οξείδιο (ΝΟ) και το δεύτερο είναι το μονοξειδίου του άνθρακα (CO). Ο δεύτερο, καλό θα είναι να αποφεύγεται λόγω του ότι εγκυμωνεί έντονους κινδύνους για την υγεία, ενώ το ΝΟ είναι αισθητά πιο ασφαλές προς χρήση ως ένα τεχνητό συμπλήρωμα για να αυξήσει την απόδοσή σας.  Ένα μόριο σηματοδότησης είναι ένα το οποίο ελέγχει τη ροή του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία με τη χαλάρωση, ή διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, προάγοντας έτσι μεγαλύτερη ροή αίματος. Αυτό σημαίνει αύξηση της ροής του αίματος σε όλους τους μυς του σώματος κουρασμένοι, ταχύτερη εκκαθάριση των τοξινών από το σώμα και μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου στους μυς που την έχουν ανάγκη. Αυτό το φαινόμενο αναφέρεται ως «Αγγειοδιαστολή», που σημαίνει την διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Το σώμα παράγει φυσικά ΝΟ με διάσπαση αργινίνη, ένα αμινοξύ, στο εσωτερικό των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό συμβαίνει επειδή το ΝΟ είναι χημικώς ασταθές και θα πάρει δαπανηθεί τη στιγμή που παράγεται, και συνεπώς δεν μπορεί να αποθηκεύεται στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η έλλειψη του μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα, θα οδηγήσει σε ισχαιμική βλάβη, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι οι φλέβες σας θα συρρικνωθεί. ΝΟ έχει γίνει γνωστό να χρησιμοποιηθεί ιατρικά από τους γιατρούς για ασθενείς που πάσχουν από πνευμονική υπέρταση ή ακόμα και βρέφη που πάσχουν από αραίωση φλέβες. Μπορεί, υπό ιατρικό έλεγχο και αυστηρή δοσολογία, πρέπει να χρησιμοποιείται από ασθενείς για τη χαλάρωση των μυών.

  Τι μονοξείδιο του αζώτου κάνει για Bodybuilders;
  Για να ξέρουν γιατί bodybuilders χρησιμοποιούν τα συμπληρώματα μονοξειδίου του αζώτου, είναι σημαντικό να καταλάβουμε πώς λειτουργεί. Από εκεί θα μάθετε και τα δύο - το καλό και το κακό πλευρά του ΝΟ. Είναι μία ένωση η οποία έχει ήδη παράγεται από το σώμα, καθώς είναι μία από τις απαιτήσεις του οργανισμού μας. Είναι απαραίτητη από τον οργανισμό σε μικρές ποσότητες για τη διεξαγωγή των διαδικασιών της. Τι σημαίνει αυτό για bodybuilders είναι ότι κάθε φορά που προπόνηση, μονοξείδιο του αζώτου παράγεται από το σώμα, οι οποίες προς όλα τα μέρη υπό πίεση και «πει», το μέρος για να αυξήσει τη ροή του αίματος προς τον εαυτό του. Αυτό έχει συνδεθεί με αγγειοδιαστολή, όπου τα αιμοφόρα αγγεία σας διευρυνθεί σε διάμετρο, αυτό που λέμε ως πετάχτηκε έξω φλέβες. Και γι 'αυτό έχει πειραματιστεί επάνω και διαπίστωσε ότι μια χρονομετρημένη απελευθέρωση της αργινίνης, αναμιγνύεται με την Alpha - Keto Γλουταρική (το όλο πράγμα είναι γνωστή ως A- AKG) μπορεί να γίνει και να αποθηκευτεί μέσα σε ένα χάπι και να φάει για να πάρει ένα τεχνητό δόση του ΝΟ, προκαλεί αγγειοδιαστολή και αυξάνοντας έτσι την προσφορά των πρωτεϊνών στους μυς. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι διαθέσιμο σε μορφή χαπιού, σκόνης και τα τελευταία χρόνια υγρή μορφή, και στην αφθονία των προ - προπόνηση συμπληρώματα καθημερινά.
Με λίγα λόγια, μια επαρκή δόση του ΝΟ θα βελτιώσει το ποσοστό παροχής οξυγόνου στο αίμα σας, να οδηγήσει σε μια καλύτερη χρήση της γλυκόζης, αύξηση της συνολικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σας, αλλά και να επιταχύνει την ανάπτυξη των μυών σας. Όχι μόνο αυτό, ΝΟ επηρεάζει επίσης την απελευθέρωση των γοναδοτροπινών, η οποία έχει συνδεθεί με σωματική ανάπτυξη και τη σεξουαλική ανάπτυξη. Δεν μπορούν να αποθηκευτούν στο σώμα και είναι τοποθετημένη μακριά εάν δεν χρειάζεται. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να κάνει χρήση του όποτε κυκλοφορήσει ή κατάποσης, αλλιώς χάνεται. Επίσης, αγγειοδιαστολή θα διαρκέσει μόνο εφ 'όσον παρέχεται μονοξειδίου του αζώτου.   Μετά την ανάγνωση αυτού, όσους θέλουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν αργινίνη κάψουλες για bodybuilding πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι μονοξειδίου του αζώτου αυξάνει την παροχή αίματος προς τους μυς, να μην αυξήσουν τη μυϊκή ανάπτυξη. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα θα χρειαστεί χρόνος για να δείξει? Δεν θα συμβεί μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Υπήρξαν επίσης αναφορές υψηλού συσσώρευση ανοσίας έναντι αυξημένες δόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Bodybuilders έχουν πει ότι μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, τα συμπληρώματα δεν λειτουργούν καθόλου. Οι ασθενείς που χρειάζονται δόσεις του μονοξειδίου του αζώτου θα πρέπει να είναι προσεκτικοί κατά τη χρήση, εφόσον πάσχουν από άλλες αρτηριακή πίεση ή ασθένειες που σχετίζονται με την καρδιά.

  Φυσικές πηγές του μονοξειδίου του αζώτου; Το μονοξείδιο του αζώτου, εκτός από το να παράγεται στο ίδιο το σώμα, μπορεί επίσης να αποκτηθεί μέσω φυσικές τροφές. Οι πλουσιότερες πηγές της αργινίνης είναι τα φυστίκια, ηλιόσποροι, σουσάμι και τα κρέατα.
Παρενέργειες Κάθε καλό πράγμα γίνεται υπερβολικά, θα είναι κακό. Αυτό περιλαμβάνει μονοξείδιο του κατανάλωση του αζώτου με τεχνητά μέσα. Συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, ναυτία και διάρροια. Ακραίες περιπτώσεις χαμηλής πίεσης του αίματος έχουν επίσης καταγραφεί. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι το σώμα τείνει να δημιουργήσει μια ανοσία στο περίσσειας ΝΟ, καθιστώντας περιττή κατανάλωσή του σε σύντομο χρονικό διάστημα.   Είναι πάντα μια καλή συνήθεια για να εξετάσει, πριν να άλμα, και το ίδιο ισχύει και για ένα συμπλήρωμα όπως μονοξειδίου του αζώτου. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος φαίνεται να χωρίζονται από τις πραγματικές εξουσίες του ΟΧΙ, ανάμεσα σε ένα συμπλήρωμα θαύματος για την ενισχυμένη αύξηση μάζας σώματος και φενάκη. Είναι επομένως, σκόπιμο σε όλα τα bodybuilders να λάβουν ΟΧΙ φειδώ σε πρώτη φάση, και σιγά-σιγά να αυξήσει τη δόση σε βέλτιστο επίπεδο, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε το καλύτερο από αυτό. Και σίγουρα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας, καθώς και οι εκπαιδευτές σας πριν μετά από οποιαδήποτε τέτοια ρουτίνα.

NUTRAHOLIC.COM TEAM.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2023 nutraholic.com