NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Συμπληρώματα διατροφής πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη!

Συμπληρώματα διατροφής πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη!

Συμπληρώματα διατροφής πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη!

 

Η δημιουργία μιας νέας ζωής είναι μια δοκιμασία για τους δύο συντρόφους, τόσο καλά για το καθένα από αυτά να προετοιμάσει επαρκώς. Ακόμη και τα ζευγάρια που δυσκολεύονται να συλλάβουν, είναι επιθυμητό, όπως η σύζυγος και ο σύζυγος να προετοιμάσει το σώμα του, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το ευνοϊκότερο δυνατό περιβάλλον για το μέλλον του παιδιού.

 

Για αυτόν:

Οι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν την ανδρική αναπαραγωγική υγεία είναι πολλοί. Καθώς γερνάμε, αλλά και λόγω των κυττάρων και του τρόπου ζωής μπορουν να γίνουν ευαίσθητα στο οξειδωτικό στρες, το οποίο επηρεάζει αρνητικά την ποιοτητα και ποσοτική σύνθεση του σπέρματος. Η έλλειψη ουσιωδών αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στη διάδοση των τραυματισμένων κυττάρων, και η οποία με τη σειρά της αυξάνει τον κίνδυνο ανωμαλιών στη σύλληψη, καθώς και προβλήματα με την υγεία του εμβρύου.

 

Ένα άλλο εξίσου σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάζεται στο ισχυρότερο φύλο είναι η ανεπαρκής ταχύτητα του σπέρματος, που οδηγεί σε σοβαρές δυσκολίες στη διαδικασία της γονιμοποίησης. Είναι επιθυμητό οι άνδρες με παρόμοια προβλήματα να δέχονται προϊόντα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι προστατευτικά και φροντίδα για όλα τα κύτταρα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών κυττάρων.

Είναι επίσης καλό να καταναλώνουν ουσίες που έχουν θετική επίδραση στο ρυθμό των σπερματοζωαρίων και την ποιότητά τους. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης και η έλλειψη της φυσιολογικής γενετήσιας ορμής, η παρουσία του στρες, παχυσαρκία, το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα φάρμακα έχουν επίσης αρνητικές επιπτώσεις στην ανδρική γονιμότητα.

Η ομάδα του Nutraholic παρουσιάζει με προσοχή τα ισχυρότερα προϊόντα που παρέχουν πρακτική υποστήριξη για να μετατρέψουν τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

 

Μειωμένη λίμπιντο:

 

To SEX της Vital Concept είναι ένα προϊόν απόλυτα φυσικής βάσης με πολλαπλά οφέλη για την αναπαραγωγική υγεία στο ισχυρότερο φύλο. Το συμπλήρωμα διατροφής έχει ιδιότητες αφροδισιακού και διεγείρει τη σύνθεση της τεστοστερόνης. Η τακτική πρόσληψη του SEX έχουν θετική επίδραση στα προβλήματα με τη στυτική λειτουργία και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το συμπλήρωμα διεγείρει την αρσενική λίμπιντο χάρη στην προστιθέμενο εκχύλισμα της Ταϊλάνδης το βότανο Butea Superba, το οποίο είναι γνωστό για τις ιδιότητές του από φυσικό αφροδισιακό. Το SEX τροφοδοτεί το σώμα με τα βέλτιστα επίπεδα ψευδαργύρου, η οποία συμβάλλει στην αύξηση της τεστοστερόνης και δρουν προστατευτικά έναντι ορισμένων ασθενειών του προστάτη.

 

Το Men’s Formula της Vemoherb είναι επίσης ένα προϊόν που έχει μια ευνοϊκή επίδραση στην ανδρική λίμπιντο. Συμπλήρωμα που έχει θετική επίδραση στην φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης. Το προϊόν περιέχει υοχιμβίνη - μια ουσία που εξάγεται από τον φλοιό του δέντρου της Αφρικής yohimbe, η οποία είναι γνωστή ως ένα από τα πιο ισχυρά γνωστά φυσικά αφροδισιακό, χάρη στην ικανότητά του να αυξήσει τη ροή του αίματος στην πύελο. Η υοχιμβίνη είναι επίσης ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο έχει μια προστατευτική επίδραση επί του σπέρματος. Το Men’s Formula περιέχει εκχύλισμα Ginkgo biloba, το οποίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και εκχυλίσματα από τη ρίζα τσουκνίδας, η οποία συμβάλλει στην σύνθεση protohormone η οποία χρησιμεύει για την παραγωγή της τεστοστερόνης.

Αναπαραγωγή:

Folic Acid της Haya Labs–φολικό οξύ επίσης γνωστο ως βιταμίνη Β9, είναι ένα μεγάλο προϊόν για τους άνδρες που έχουν προβλήματα με την ποιότητα του σπέρματος. Πολλά τα οφέλη της τακτικής βιταμίνη Β9 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης των γυναικών, αλλά οι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι είναι ανεκτίμητη και για την ανδρική αναπαραγωγική υγεία. Το Folic Acid περιέχει μια επαρκή ποσότητα του φολικού οξέος, το οποίο χρησιμοποιείται σε αυτόν τον τύπο προϊόντων. Η σωστή και τακτική χρήση του φυλλικού οξέος προωθεί την ομαλή λειτουργία της σπερματογένεσης - η διαδικασία της ανάπτυξης των αρσενικών γεννητικών κυττάρων, η οποία τελειώνει με το σχηματισμό του σπέρματος. Μελέτες έχουν δείξει ότι το φολικό οξύ μειώνει τον κίνδυνο κακής ποιότητας του σπέρματος μέχρι και 30%. Σημείωση: δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη ημερήσια δόση του φυλλικού οξέος, καθώς αυτό οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο συγκεκαλυμμένη ανεπάρκεια βιταμίνης Β12.

Πλήρης προετοιμασίας:

PAPA της Vital Concept είναι μια άλλη πιθανή επιλογή για εκείνους που σχεδιάζουν να γίνουν πατέρες. Το συμπλήρωμα περιέχει φολικό οξύ, το οποίο, όπως όλα τα αντιοξειδωτικά μειώνει τον κίνδυνο δυσπλασιών του σπέρματος, βιταμίνη Ε, η οποία αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος. Το συμπλήρωμα διατροφής ειναι εμπλουτισμένο με το συνένζυμο Q10, το οποίο έχει επίσης θετική επίδραση επί του ρυθμού του σπέρματος και δίνει ενέργεια στα κύτταρα. Το PAPA έχει στη σύνθεση της L-καρνιτίνης, L-αργινίνη γλουταθειόνης του - το πιο ισχυρό γνωστό αντιοξειδωτικό, των οποίων η συνδυασμένη δράση προστατεύει τον οργανισμό από το οξειδωτικό στρες, την αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων και τη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος. Η παρουσία της γλουταθειόνης, καθιστά το προϊόν μοναδικό και η τακτική πρόσληψη του PAPA προωθεί την κανονική λειτουργία του ήπατος, καθαρίζει τον οργανισμό από διάφορες τοξίνες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Άγχος και παχυσαρκία:

 Το DHEA της Haya Labs είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί επίσης να είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ανδρική αναπαραγωγική υγεία. Το δραστικό συστατικό στο προϊόν είναι DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη), η οποία συντίθεται στα επινεφρίδια και παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή των αρσενικών και θηλυκών ορμονών του φύλου. Η τακτική λήψη του συμπληρώματος συνδέεται με μειωμένα επίπεδα της κορτιζόλης, η οποία οδηγεί στη μείωση του στρες και τις αρνητικές επιπτώσεις της. Το προϊόν προωθεί καύση του λίπους, το οποίο περιορίζει την επιρροή ενός από τους πιο κοινούς παράγοντες έλλειψης γονιμότητας στους άνδρες, δηλαδή την παχυσαρκία.

Γι 'αυτήν:

 

Το γυναικείο σώμα είναι επιφορτισμένο με την ευθύνη της σύλληψης και επιτυχημένη φορά του εμβρύου. Για το λόγο αυτό, οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι επιτακτική ανάγκη να επιδείξουν υπευθυνότητα για τον εαυτό τους κατά τους μήνες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη. Παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη γονιμότητα των γυναικών είναι επίσης πολλές και ποικίλες. Πρώτον, φυσικά, οι κυρίες πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε περιττό άγχος και τις ανησυχίες ως ψυχολογικό στρες συχνά είναι ο κύριος παράγοντας που στηρίζεται στην αδυναμία σύλληψης.

Οι γυναίκες, επίσης, δεν θα πρέπει να εκτελούν έντονη σωματική δραστηριότητα, να περιορίσουν την πρόσληψη αλκοόλ και να σταματήσουν το κάπνισμα, όπως αυτή η συνήθεια μειώνει τον πλακούντα και τα έμβρυα δεν μπορούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες ουσίες για την ανάπτυξή τους.

Τα ορμονικά επίπεδα στο γυναικείο σώμα πρέπει να είναι σε ισορροπία και το σώμα που πρέπει να παρέχονται με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση της κανονικής ροής όλων των λειτουργιών. Το ωραίο φύλο θα πρέπει επίσης να είναι σε εγρήγορση για τη βέλτιστη παρουσία αντιοξειδωτικών. Οι γυναίκες που σχεδιάζουν να γίνουν μητέρες πρέπει να δέχονται τα προϊόντα που παρέχουν τη βέλτιστη ποσότητα των θρεπτικών συστατικών, αντιοξειδωτικών και συστατικά που ρυθμίζουν τα επίπεδα των ορμονών.

Το Nutraholic προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των συμπληρωμάτων με ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη υγεία των μελλοντικών μητέρων.

Πλήρης προετοιμασία + αντιοξειδωτικά

 

ΜΑΜΑ της Vital Concept είναι ένας απαραίτητος βοηθός γυναίκες που σχεδιάζουν να γίνουν μητέρες. Το συμπλήρωμα διατροφής παρέχει στο σώμα ένα ευρύ φάσμα των ενεργών συστατικών που προετοιμάζουν το σώμα για την επικείμενη εγκυμοσύνη και να διατηρήσει την κανονική λειτουργία όλων των λειτουργιών του σώματος για να κυοφορήσει με επιτυχία το παιδί. Το προϊόν περιέχει επίσης φυλλικό οξύ, το οποίο έχει σημαντικά οφέλη τόσο για τους άνδρες όσο και για τη γυναικεία γονιμότητα. Μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική πρόσληψη φολικού οξέος πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προστατεύει τη δομή του DNA από τη ζημία. Το ΜΑΜΑ έχει στην σύνθεση γλουταθειόνη - το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στο ανθρώπινο σώμα, το οποίο παράγεται με φυσικό τρόπο. Οι μελέτες δείχνουν ότι η παρουσία της γλουταθειόνης έχει μια επίδραση στήριξης επί των κυτταρικών δομών που προστατεύουν τα αυγά από εξωτερικές επιρροές. Με τα χρόνια, ο ανθρώπινος οργανισμός που συνθέτει λιγότερη γλουταθειόνη και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η πιθανότητα σύλληψης να μειώνεται με την ηλικία. Το προϊόν περιέχει επίσης βιταμίνη Ε, η οποία αυξάνει τον όγκο του τοιχώματος της μήτρας, διατηρούν την ορμονική ισορροπία και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Το ΜΑΜΑ έχει επίσης στη σύνθεση της L-καρνιτίνης και L-αργινίνη, που εξουδετερώνουν επίσης ελεύθερες ρίζες, και L-αργινίνη συμβάλλει στη γενική κυκλοφορία του σώματος.

Ορμονική ισορροπία:

Το Vitex της Haya Labs είναι ένα προϊόν με βασικές ιδιότητες όσον αφορά τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων των ορμονών στο γυναικείο σώμα. Τακτικά συμπληρώματα διεγείρουν την παραγωγή της προγεστερόνης και αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης. Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει ένα απόσπασμα φυτού VITEX, που ονομάζεται επίσης Avramovo δέντρο, το οποίο έχει εξαιρετικά θετικές επιπτώσεις στην αναπαραγωγική υγεία των γυναικών. Σύμφωνα με μελέτες το φυτό επηρεάζει την υπόφυση, η οποία έχει ένα καθοριστικό ρόλο στην παραγωγή των ορμονών από τις ωοθήκες. Λαμβάνοντας VITEX επεκτείνεται επίσης το δεύτερο μέρος του έμμηνου κύκλου, η οποία ευνοεί την πιθανότητα σύλληψης.

Πριν από την εγκυμοσύνη:

Προγεννητική βιταμίνη (Prenatal Vitamin) της NOW συμπλήρωμα διατροφής που τροφοδοτεί τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες και χρήσιμα ιχνοστοιχεία για την ομαλή πορεία της εγκυμοσύνης και έχει μια θετική επίδραση στην ανάπτυξη του εμβρύου. Το προϊόν είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός ασβεστίου, φολικό οξύ και σίδηρο. Ασβέστιο για την υποστήριξη των οστών και των δοντιών και δρα προστατευτικά έναντι ξαφνική διακοπή της κύησης. Το φολικό οξύ, σε όλες τις μορφές της, είναι απαραίτητη στο σχεδιασμό τη σύλληψη και η έλλειψη του οδηγεί σε σοβαρές βλάβες στο έμβρυο μέσα στη μήτρα. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό - Προγεννητική βιταμίνη περιέχει ένα πλήρες φάσμα των βιταμινών που χρειάζεται για να προετοιμάσει το γυναικείο σώμα για τη σύλληψη.

 

Κύηση και γαλουχία:

Ένα άλλο προϊόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι η Προγεννητική Formula Γυναικών με σίδηρο της GNC. Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει ένα ευρύ φάσμα των μετάλλων και ευεργετικά συστατικά που διατηρούν τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Τα συμπληρώματα είναι μια καλή πηγή βιταμινών της ομάδας Β που ρυθμίζουν τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης και παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση ενός αριθμού ζωτικών διεργασιών. Το προϊόν παρέχει το γυναικείο σώμα με βέλτιστες ποσότητες σιδήρου, η οποία διεγείρει την παραγωγή αιμοσφαιρίνης και την πρόληψη της σιδηροπενικής αναιμίας, η οποία παρατηρείται συχνά σε εγκύους γυναίκες. Η Προγεννητική Formula γυναικών με σίδηρο που περιέχει στη σύνθεση της και το σελήνιο - ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο που επηρεάζει τόσο το αρσενικό και το θηλυκό στην αναπαραγωγική υγεία.

Πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης + μείωση του στρες:

 

Όπως έχει ήδη διευκρινιστεί, η πρόσληψη των βιταμινών Β, κυρίως βιταμίνη Β9, είναι σχεδόν υποχρεωτική για κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα. Σώστη απόφαση είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει φυλλικό οξύ. Το Fully Active Folate της Doctor’s Best είναι ένα επαναστατικό προϊόν που έχει στη σύνθεσή βιολογική μορφή του φυλλικού οξέος. Το προϊόν περιέχει 5-μεθυλοτετραϋδροφολικό, η οποία απορροφάται το 100% του σώματος. Οι μελέτες δείχνουν ότι η πρόσληψη φολικού οξέος μειώνει τον κίνδυνο ενός αριθμού ανωμαλιών γέννησης συμπερι&a

Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2022 nutraholic.com