NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Μονοϋδρική κρεατίνη & Μπάσκετ

Μονοϋδρική κρεατίνη & Μπάσκετ

Το μπάσκετ απαιτεί καλή δύναμη, αντοχή και ευελιξία, και οι παίκτες πρέπει επίσης να σκέφτονται γρήγορα, να δουλεύουν ως ομάδα και να μπορούν να προβλέψουν τι θα γίνει στη συνέχεια. Είναι αυτονόητο ότι το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο απαιτητικά αθλήματα που μπορείτε να παίξετε οπότε, δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι και οι επαγγελματίες παίκτες είναι από τους πιο απαιτητικούς και αναζητούν να εκμεταλλευτούν κάθε δυνατό πλεονέκτημα. Η λήψη συμπληρωμάτων, όπως η μονοϋδρική κρεατίνη μπορεί να σας βοηθήσει, μόνο αν ακολουθήσετε όλες τις προφυλάξεις και να συμβουλευθείτε με το γιατρό σας πρώτα.   Βασικά χαρακτηριστικά της Κρεατίνης.   Η Μονοϋδρική κρεατίνη ή αλλιώς απλά κρεατίνη, όπως είναι γνωστή, είναι ένα μια ουσία που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό. Ως επί το πλείστον βρίσκονται στους μυες σας και μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε μυική μάζα και να αυξήσετε την αντοχή σας. Η κρεατίνη βρίσκεται κυρίως στο κόκκινο κρέας αλλά και σε πολλά ψάρια και πουλερικά καθώς αν και πολλοί αθλητές επιλέγουν να λαμβάνουν επιπλέον κρεατίνη σε μορφή συμπληρώματος. Υπάρχει σε μορφή χαπιών, σκόνης, μπάρες καθώς και σε υγρή μορφή.
Λήψη κρεατίνης   Εάν αποφασίσετε να εντάξετε κρεατίνη στην καθημερινότητά σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευθείτε έναν ιατρό ή κάποιον επαγγελματία για να βρείτε την ιδανική για εσάς δοσολογία, ειδικά αν παίρνετε για πρώτη φορά. Αποτελέσματα κλινικών μελετών, δείχνουν ότι ότι οι αθλητές δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 5 γραμμάρια κρεατίνης 3-4 φορές ημέρα κατά τη διάρκεια της πρώτης βδομάδας. Μετά από αυτό, μπορείτε να μειώσετε τη λήψη της στα 2 γραμμάρια την ημέρα και να καταφέρετε να διατηρήσετε τα ίδια επίπεδα κρεατίνης στο σώμα σας. Προσπαθήστε να τρώτε τροφές, πλούσιες σε υδατάνθρακες, που σε συνδυασμό με τη κρεατίνη, θα βοηθήσει το σώμα σας να απορροφήσει τα χημικά. Μπορείτε να επιλέξετε να μειώσετε σταδιακά ή ακόμα και να σταματήσετε τη κρεατίνης όταν τελειώσει η σεζόν.
Συμβουλές   Η κρεατίνη δεν είναι για όλους. Σύμφωνα με το κλινικές μελέτες, τα παιδιά και οι έφηβοι δεν πρέπει να λαμβάνουν κρεατίνη, και η Αμερικάνικη Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής αναφέρει ότι οι άνθρωποι άνω των 60 ετών δεν θα δουν καμία διαφορά λαμβάνοντας κρεατίνη. Το προϊόν πιθανώς και να έχει παρενέργειες που θα πρέπει να γνωρίζετε, όπως το ότι θα απορροφήσει νερό από άλλα σημεία του σώματός σας προς τους μύες οπότε η αφυδάτωση είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσέχετε. Όταν λαμβάνετε κρεατίνη, να πίνετε περισσότερο νερό. Ο συνδυασμός κρεατίνης με καφεΐνη ή και Ephedra έχει συνδεθεί με εγκεφαλικά επεισόδια, άτομα με προβλήματα στα νεφρά, πάσχουν από διαβήτη και και γυναίκες σε εγκυμοσύνη ή θηλάζουν, δεν πρέπει να λαμβάνουν κρεατίνη.
  Εναλλακτικές λύσεις   Η λήψη συμπληρωμάτων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αυξήσετε όγκο. Ένας συνδυασμός έντονης γυμναστική και υγιεινής διατροφής, θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε αντοχή και δύναμη. Εκτός από την κανονική προπόνηση στο γήπεδο, προσθέστε τρέξιμο, sit- ups και βάρη στη ρουτίνας σας. Τρώτε τρόφιμα πλούσια σε σύνθετους υδατάνθρακες, όπως smoothies και τοστ πριν την προπόνηση, και δοκιμάστε να αυξήσετε την πρόσληψη θερμίδων κατά μερικές εκατοντάδες θερμίδες ανά ημέρα. Επιλέξτε άπαχο κρέας, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά και καλά λίπη, όπως ξηροί καρποί και ελαιόλαδο αντί να τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα. 


NUTRAHOLIC.COM TEAM.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2022 nutraholic.com