NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ SCITEC NUTRITION

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ SCITEC NUTRITION

Καλύτερα συμπληρώματα της Scitec
 
Όσον αφορά τα συμπληρώματα, μπορείτε πάντα να έχετε πίστη στη SciTecNutrition.Λόγω των αυστηρών δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου κάθε παρτίδας πρωτεΐνης, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροιότι θα λάβετε ακριβώς αυτό που πληρώνετε.Για αυτόν τον λόγο, δεν είναι τυχαίο ότι περισσότεροι από 1.500 τόνοι πρωτεΐνης ορού γάλακτος πωλούνται ετησίως.Η Scitec όχι μόνο παρέχει την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης σε σκόνη, αλλά είναι επίσης γνωστή για την πλούσια γκάμα άλλων προϊόντων.όπως λιποδιαλύτες, συμπληρώματα πριν την προπόνηση, αμινοξέα, ενισχυτικά τεστοστερόνης, βιταμίνες και μέταλλα,κρεατίνη και σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

SCITEC TURBO RIPPER 


 Το Turbo Ripper 100 Caps της SCITEC είναι ένα ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην καύση του περιττού λίπους, ενώ παρέχει ισχυρή και μακροχρόνια διέγερση! Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής  είναι μία αποτελεσματική προσθήκη σε οποιοδήποτε δίαιτα  για να μειώσει το βάρος.
Το Turbo Ripper 100 Caps της SCITEC περιέχει ισχυρά συστατικά που έχουν αποδεδειγμένη δράση όσον αφορά την καύση λίπους και την απώλεια βάρους, συμπεριλαμβανομένων NewCaff   καθυστερημένη απελευθέρωση καφεΐνης, ακετυλο L καρνιτίνη, πράσινο τσάι, synephrine και πολλά άλλα!
 
 
 Το Turbo Ripper 100 Caps της SCITEC περιλαμβάνει μια ισχυρή δόση της καινοτόμου  φόρμουλας NewCaff που περιέχει  μικροενθυλακωμένη καφεΐνη παρατεταμένης αποδέσμευσης. Παρόλο που το σκεύασμα περιέχει 200 mg καφεΐνης, απορροφάται εντός 4 ωρών, το οποίο παρέχει μια συνεχή λειτουργία χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.
 Αυτό το υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής καύσης λίπους  περιλαμβάνει ακετυλο L καρνιτίνη (ALC), μία μορφή της καρνιτίνης( αμινοξέος)με πολλές θετικές ιδιότητες.


CarniX 500mg
 


Tο CarniX 500mg 60Caps της SCITEC είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει καρνιτίνη ένα μη απαραίτητο αμινοξέο(δηλαδή το σώμα μπορεί να το παράγει απο μόνο του σε μικρές ποσότητες)με εξαιρετικά χρήσιμες ιδιότητες.
 
 
Η καρνιτίνη όπως αναφέραμε είναι ένα αμινοξύ που παίζει σημαντικό ρόλο στη διάσπαση του λίπους και την παραγωγή ενέργειας στο σώμα μας. Η καρνιτίνη είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός συστήματος μεταφορών για τη μεταφορά λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια των κυττάρων, όπου μπορούν να καούν για την παραγωγή χρήσιμης ενέργειας.
 
 
Επιπροσθέτως η Lκαρνιτίνη έχει μια θετική επίδραση στην απώλεια λίπους, στον καρδιαγγειακό  μεταβολισμό, την προπόνηση αντοχής και υποστηρίζζει την αποκατάσταση μετά απο έντονη προπόνηση.
 
Τέλος η καρνιτίνη έχει εξαιρετικά σημαντικο ρόλο στην καλή υγεία των μαλλιών και μπορεί να καταπολεμήσει ακόμα και τριχόπτωση.


SCITEC 100% Whey Protein ProfessionalH100% Whey Protein Professional της SCITEC είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που περιέχει συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος θεωρείται ο βασιλιάς όλων των πρωτεϊνών, και έχει την υψηλότερη βιολογική αξία (BV). Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος διαθέτει  ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων   που περιέχει 47,5% των λεγόμενων. αναβολικών αμινοξέων (ΒCAAs, αργινίνη, γλουταμίνη και τυροσίνη)και (BCAA’s λευκίνη, ισολευκίνη, βαλίνη), σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη πηγή πρωτεΐνης. Tο 100 Whey Protein Professional της SCITEC περιέχει περίπου 10% πρωτεΐνη μικροκλασμάτων  ανοσοσφαιρίνης που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την ενδογενή παραγωγή της γλουταθειόνης. Η γλουταθειόνη είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που παράγεται από το σώμα μας.
 
H100% Whey Protein Professional της SCITEC περιέχει ένα χαμηλό ποσοστό σε λακτόζη, και είναι εμπλουτισμένο με L γλουταμίνη, το πιο άφθονο αμινοξύ στον ανθρώπινο μυ.
Ο καθένας έχει ακούσει τη λαϊκή ρήση «Είστε αυτό που τρώτε». Αυτό είναι κάπως αλήθεια, αλλά για να είμαι πιο ακριβής, θα πρέπει να παραφράσω αυτό λέγοντας: «Είστε αυτό που απορροφάτε από την πρόσληψη τροφής!» Ως εκ τούτου, στη σύνθεση του 100% Whey Protein Professional της SCITEC προσθέσαμε μήτρα πεπτικών ενζύμων, το οποίο εξασφαλίζει ότι το μέγιστο ποσό των αμινοξέων θα απορροφηθεί πλήρως και χωρίς δυσκολίες πέψης.
 
 
 
.
Προτεινόμενα προϊόντα από το NutraHolic
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Αναφερόμενα προϊόντα
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2021 nutraholic.com