NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
PhD-(επιστημονική έρευνα)να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο

PhD-(επιστημονική έρευνα)να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο

Πολύ συχνά μας κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις σχετικά με τα αγγλικά προϊόντα PhD!. Αυτά είναι συμπληρώματα τα οποία ο επαγγελματίας προπονητής Φιλ Λάριν θεωρεί πιο κατάλληλα και θεμελιώδη για κάθε αθλητή ή ενεργά αθλούμενο άτομο. ‘’Αυτά θα πρέπει να είναι παρόντα στον αθλητικό σας σάκο, στο ντουλάπι σας, στο κουτί με το μεσημεριανό σας ακόμα και στο αυτοκίνητο’’-αστειεύεται αυτός.
 
Μην χάσετε τις προσφορές του PhD!Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε έναν σύντομο οδηγό για αυτά. Μάθετε πως ο Φιλ Λάριν τα εφαρμόζει στην δουλειά με τους πελάτες στο γυμναστήριο, πώς να τα συνδυάσετε ιδανικά ή να τα λάβετε ξεχωριστά και γιατί!

                      

PhD Pharma Whey HT+ ή δίαιτα Whey
 
Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος(πιο συχνά συναντώνται σαν συγκεντρωμένες ή απομονωμένες)έχουν σχεδιαστεί για νααπορροφούνταικαι να ανακτώνταιγρήγορααπό τις σημαντικότερες διαρθρωτικές θέσεις-μετά την προπόνηση. Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε πρωτεϊνική πούδρα σαν μέρος της δίαιτάς σας, προσθέστε κάτι θερμιδικό στην δόση. Με αυτόν τον τρόπο θα καθυστερήσετε και θα απορροφήσετε τα αμινοξέα και έτσι το πρωτεϊνικό ποτό σας θα σας ενισχύσει και ταυτόχρονα θα αποτρέψει μια καταβολική κατάσταση.

                     

PHD L-Glutamine
 
‘’Προστατέψτε’’ το αμινοξύ, όπως αρέσει στον Φιλ να το αποκαλεί. Οι χρήσεις συμπληρωμάτων με γλουταμίνη είναι πολλές. Οι άνθρωποι με πρόβλημα στο πεπτικό σύστημα πρέπει να λαμβάνουν γλουταμίνη κάθε μέρα. Ο Φίλ προτείνει αυτό να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα το οποίο θα λάβετε το πρωί και το τελευταίο πριν τον ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψετε τους δύσκολα γραμμωμένους μύες του μυϊκού ιστού. Οι αθλητές δύναμης πρέπει να πίνουν δόση κατά την διάρκεια προπόνησης σε συνδυασμό με τα BCAAτους.

                       


PHD BCAA
 
Αυτά τα τρία ουσιώδη αμινοξέα ο Φίλ τα προτείνει σε πολλούς, στην πολύ σοβαρή δοσολογία-λήψη 1 κάψουλας των 2-3 kgκαθαρής μάζας! Λογικό είναι να σοκάρεστε από τέτοια δόση, αλλά η χρήση των αμινοξέων σε περίοδο προπόνησης θα επιτρέψει το σώμα σας να διατηρήσει βέλτιστη αναβολική κατάσταση, τοοποίομε τη σειρά τουαποτελεί προϋπόθεση για διαρκή αποτελέσματα.


                     
Καταλύτης PHD
Βασικό συμπλήρωμα για κάθε δίαιτα. Ο καταλύτης εγγυάται υγιή υποστήριξη με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά τις οποίες κάθε αθλητής που προπονείται έχει ανάγκη.

                     
PhD Recovery (για ανάρρωση) 2.1 ήσυνδυασμόςαπό Pharma Whey HT+ и PhD Waxy Vol
 Εάν μπορούσα να δώσω σε κάποιους μόνο ένα συμπλήρωμα την ημέρα, αυτό θα ήταν ένα σέικ μετά την προπόνηση. Η χρήση του Recovery 2.1,το οποίο έχει  μάλλον την ιδανική αναλογία για μετά την προπόνηση ανάκαμψη είναι περισσότερο από αναγκαίο. Όσοι από εσάς, επέλεξαν κάτι δύσκολο, μπορούν να αυξήσουν την αναλογία στο 3:1ή ακόμα και 4:11προσθέτοντας PhD Waxy Vol στο σέικ.


                 

PhD Lean Degree

 
Πότε συστήνω θερμογόνο συμπλήρωμα σε κάποιον πελάτη; Μόνο όταν προπονείται υγιεινά και σε μόνιμο ρυθμό, η διατροφή του είναι 95-100%σωστή και την ακολουθεί για μακράν περίοδο, ενώ το περίσσευμα λίπους επιμένει και η πρόοδος είναι δύσκολη. Μόνο τότε!


                    
PhD V-max PUMP
Οι αρσιβαρίστες και αυτοί που αναζητούν καθαρή αισθητική και μυϊκό όγκο, μπορούν να επωφεληθούν από την χρήση ενός τέτοιου συμπληρώματος. Αυτό θα βοηθήσει στην διόγκωση του μυϊκού ιστού και θα σας  δώσει το επιθυμητό φούσκωμα των μυών. Φορτώστε τον μυϊκό ιστό και συνδυάστε το με την σωστή δίαιτα και θα αναπτυχθείτε!

                     
PhD Wired
 
Αυτό το προϊόν είναι για ισχύ, δύναμη και συνολική απόδοση κατά την διάρκεια της προπόνησης. Άφθονη δόση διεγερτικών στο νευρικό σύστημα οδηγούν τους μύες να λειτουργούν σε πλήρη ταχύτητα. Εδώ δεν δίνεται έμφαση στηνάντληση αλλά στην αντοχήκαι την ενέργεια. "


                   
PhD Battery +/-3

Εξαιρετικό συμπλήρωμα για αθλητές που προπονούνται εντατικά. Κολυμβητές, παλαιστές, ποδηλάτες και δρομείς θα αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από αυτό το συμπλήρωμα. Οι  ηλεκτρολύτες ,τα αμινοξέα και οι υδατάνθρακες ταχείας απορρόφησης διατηρούν το γλυκογόνο των μυών στα απαραίτητα επίπεδα, προστατεύοντας τα από καταβολικές επιδράσεις.


                   

P
hD Micronised Creatine Monohydrate
 
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν είναι ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της κρεατίνης. Πολλοί είναι και αυτοί που καταφέρνουν να αποκομίσουν το μέγιστο όφελος από αυτό το κλασικό συμπλήρωμα. Αυτό επιτρέπει να διατηρήσετε να επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό. Αυτό σας βοηθά να ολοκληρώσετε πολλές δραστηριότητες με εκρηκτική και αμείωτη δύναμη. Ιδανικό συμπλήρωμα για αθλητές δύναμης.

                       
PhD HMB
Εάν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ή είστε αρχάριος θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Το βρίσκω λίγο ακατάλληλο για ανθρώπους με εμπειρία στο γυμναστήριο, αλλά για αρχάριους και αυτούς που μόλις έχουν αρχίσει χτίζουν όμορφα σώματα, αυτό είναι το ιδανικό συμπλήρωμα.


                      

PhD Pharma Gain

‘’Θα συνεχίσω να υποστηρίζω αυτό το προϊόν το οποίο για μένα είναι σαν ξεχασμένος ήρωας του πολέμου. Αυτό είναι από τα καλύτερα (αν και θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το αμφισβητήσουν) προϊόντα από ολόκληρη την γκάμα των PhDκατά την γνώμη μου, καθώς παρατηρώ την αποτελεσματική πρόοδο σε πολλούς από τους χρήστες του. Το PhDέχει ανάγκη από ένα προϊόν το οποίο να μπορεί να στέκεται στην κατηγορία ‘’αύξηση βάρους’’. Και αντί να πουλήσεις εσάς τους ίδιους όπως πολλοί κορυφαίοι κατασκευαστές σε αυτή την βιομηχανία παράγοντας απλά κέρδη, γεμάτα με φθηνά υλικά, βρώμικες θερμίδες και κορεσμένα για να απορροφηθούν, το PhDδημιούργησε κέρδη μεμέτριες ποσότητες υδατανθράκων και πρωτεϊνών. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τους ανθρώπους που δύσκολα βάζουν θερμίδες και μπορεί να αποδειχτεί τέλεια λύση για μεταξύ των γευμάτων με σκοπό να αυξήσει τον μεταβολισμό.                     


FlapjackGrowth Factor 50Diet Whey bars
 ‘’όλες αυτές οι πρωτεϊνικές μπάρες και οι εναλλακτικές για ελαφρύ φαγητό, τις οποίες προσπαθώ να πείσω τον καθένα να βάλει στο σακίδιο, βαλίτσα κουτί για συμπληρώματα, τσάντες κ.α. Αυτά είναι μια υποστήριξη σε περίπτωση που έρχεστε αντιμέτωποι με κάποιο πρόβλημα στην δουλειά ή στην καθημερινότητα ή απλά δεν έχετε χρόνο να φάτε. Είναι επίσης κατάλληλα εάν απλά θέλετε ένα νόστιμο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά επιδόρπιο κατά την διάρκεια της ημέρας. Μην εξαρτάστε φυσικά από αυτά και μην καταφεύγετε πολύ συχνά στην χρήση τους, καθώς έτσι θα χανόταν πάντα η μάχη αυτών ενάντια στην πραγματική τροφή. Αυτά υποστηρίζουν, προστατεύουν όταν θα έρθει η ώρα για βοήθεια κατά την διάρκεια σύσκεψης, στο μετρό ή στην ουρά μπροστά στο ταμείο.’’

                    


Synergy Iso-7
 
Εάν ψάχνετε συμπλήρωμα το οποίο να συνδυάζει όλα σε ένα πιο οικονομικό πακέτο ,το Synergyείναι για εσάς. Η μοναδική επιπλέον συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να το συνδυάζετε με μετρό με ένα κουτάλι Waxy Vol, που θα το προσθέσετε σε δόση μετά την προπόνηση.


‘’Και μην ξεχνάτε-δεν είστε αυτό το οποίο τρώτε, αλλά αυτό το οποίο καταφέρνετε να απορροφήσετε!
 
NUTRAHOLIC TEAM

.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2023 nutraholic.com