NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Καθαρή μυϊκή μάζα με το HICA!

Καθαρή μυϊκή μάζα με το HICA!

                              


Το άλφα-υδροξύ-ιζοκαπροικό οξύ (λευκικό οξύ ή HICAγια συντομία) είναι προϊόν μεταβολισμού  του απαραίτητου αμινοξέος λευκίνης. Στηφυσική του κατάσταση βρίσκεται σε πολλά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως το τυρί, το κρασί και η σάλτσα σόγιας. Μελέτες δείχνουν ότι το λευκικό οξύ σαν ισχυρό αντικαταβολικό συμπλήρωμα χάρη στην ιδιότητα του HICA αμβλύνει τηνεπίδραση των ενζύμων που διασπούν το μυϊκό ιστό.
 
Μελέτες

Στην μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό International Society of Sports Nutrition, ερευνητές αναφέρουν ότι η συμπλήρωση με λευκικό οξύ σε συνδυασμό με σκληρές προπονήσεις οδήγησεσε αύξηση τουλάχιστον 300 γραμμαρίων καθαρήςμυϊκής μάζας, χωρίς αλλαγές στη διατροφή και καμία αλλαγή στην ομάδα ελέγχου στηνοποίαδόθηκε εικονικό φάρμακο. Άτομα που υποβλήθηκανσεσυμπληρώματα ανέφεραν και τηνβελτίωση της ανάκτησηςκαι την μειωμένημυϊκή καταπόνηση.Σε άλλη έρευνα με 15 ποδοσφαιριστές με καλή υγεία και με μέσο όρο ηλικίας 22 ετών έλαβαν συμπλήρωμα με λευκικό οξύ (HICA). Στους 7 δόθηκε εικονικό φάρμακο ενώ στους υπόλοιπους 500mg HICA τρεις φορές την ημέρα για τέσσερις εβδομάδες. Η συνταγή ήταν 3-4 φορές την εβδομάδα προπονήσεις ποδοσφαίρου και 1-2 φορές προπονήσεις δύναμης. Μετά από αυτό έγιναν λεπτομερείς μελέτες μεακτίνες Χ και πλήρωσητων προτύπωνπριν και μετάτη δοκιμή. Η ομάδα που της δόθηκε HICA, αύξησε την καθαρή μυϊκή της μάζα κατά 400γραμμάρια (κυρίως στο κάτω μέρος του σώματος) και μείωσε τα συμπτώματα της υπολειμματικής πίεσηςμυών. Το συμπέρασμα της μελέτης είναι ότι η λήψη 1,5 γραμμαρίου λευκικού οξέος καθημερινά οδηγεί στην άνοδο μιας μικρής αλλά πολύτιμης ποσότητας μυϊκής μάζας κατά την διάρκεια έντονης προπόνησης.Δράση

Το πρώτο βήμα στον έλεγχο της πρωτεόλυσης τωνμυώνείναι η οξείδωσητης λευκίνης από τα ένζυμα.Ο σκελετικός ιστός θεωρείται ηαρχέγονη θέση του καταβολισμού αμινοξέων εξαιτίας της υψηλής δραστηριότητας του εν λόγωενζύμου. Οι μελέτεςγια τον ρόλοκαι τις συνέπειεςτης λευκίνης και των μεταβολιτώντης δεν είναι εντελώςσαφείς. Για παράδειγμα, η α-κετοιζοκαπρίνη, που προέρχεται από την λευκίνη μέσω της τρανσαμινάσης (KIC), είναι αντικαταβολικό συστατικό το οποίο μειώνει τη διάσπασητων πρωτεϊνών των μυώνενώ ταυτόχρονα εκπροσωπεί έναν αναστολέα που ενισχύει τον καταβολισμό των αμινοξέων της σύνθετης αλυσίδας. Το τελικό προϊόναπό την οξείδωσητης λευκίνης είναι η κετο-λευκίνη (KIC), αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είναι και η HICA, η οποία είναι μορφή υδροξυλίου.
Προϊόντα

Το Amix™ Pure Leu-HICA™ περιέχειακριβώς HICA-φυσικός μεταβολίτης της λευκίνηςμετα θετικά αποτελέσματα που περιγράφονται παραπάνω.Πλεονεκτήματα:

- Τόνωσητης ανάπτυξης των μυών της μη-ορμονικής βάσης
- Υποστηρίζειτην αναβολικήκατάσταση του οργανισμού
- Αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα
- Βελτιώνει τηναπόδοσηκαι τηνευρωστία
- Βελτιώνει τηνανάκαμψημετά την άσκηση
 
Δοσολογία: 
1 Κάψουλα τρείς φορές ημερησίως. Λάβετε 2 κάψουλες πριν την προπόνηση και μια μετά.

Το συμπλήρωμα συνδυάζεται τέλεια με άλλα προϊόντα. Το περιοδικό Iron Man προτείνει να το περιλαμβάνετε σε στοίβα με καφεΐνη, κρεατίνη, βήτα-αλανίνη, BCAA καιυδρόλυμα πρωτεΐνης.
 

NUTRAHOLIC.COMTEAM.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2020 nutraholic.com