NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ BIOTECH USA

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ BIOTECH USA

Εδώ και 12 χρόνια, εμείς στη BioTechUSAαναπτύσσουμε και προσφέρουμε συμπληρώματα διατροφής υψηλής ποιότητας.Χάρη στα αυστηρά επαγγελματικά πρότυπα και τις καινοτόμες εξελίξεις, έχουμε γίνει ηγέτης στην ευρωπαϊκή αγορά συμπληρωμάτων διατροφής.Ως εταιρεία γνωστή σε όλο τον κόσμο, κύριος στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.Προσφέρουμε στους πελάτες μας έτοιμες λύσεις για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.

BIOTECH USA ISO Whey Zero

ΗISO Whey Zero της BIOTECH USA είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει πρωτείνη ορού γάλακτος υψηλής βιολογικής αξίας με εμπλουτισμένο προφίλ αμινοξέων BCAA(αμινοξέα διακλαδισμένης αλυδίσας).
 
ΗISO Whey Zero της BIOTECH USA είναι η καλύτερη λύση για όσους προπονούνται σκληρά   για τους ανθρώπους που χρειάζονται την ταχεία απορρόφηση των πρωτεϊνών που υποστηρίζει την επιτυχή ανάκτηση μετά την εκπαίδευση τους. Μελέτες έχουν δείξει ότι η έλλειψη των αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου αυξάνει τον καταβολισμό των μυών του σώματος και πορεί να οδηγήσει σε μυική απώλεια,αδυναμία και μείωση των επιπέδων  αζώτου του σώματος.
Ευτυχώς, αυτή η επιλογή μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με μια καλά ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει επαρκείς ποσότητες πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας. Οι λειτουργίες του BCAA (διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων) περιλαμβάνουν: υποστήριξη της μεταφοράς των λιπών  στα κύτταρα για την παροχή ενέργειας για να διεγείρουν την υπόφυση να εκκρίνει αυξητική ορμόνη, η οποία εμπλέκεται στην ανάπτυξη του μυϊκού ιστού και στην κινητοποίηση των λιπαρών οξέων από λιπώδη ιστό (δηλαδή σας βοηθά να απαλλαγείτε από το σωματικό λίπος) εφοδιάζουν τον οργανισμό με άζωτο και αυξάνουν την σύνθεση των πρωτεινών.
 ΗISO Whey Zero της BIOTECH USA  περιέχει WPC (συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος) για να αυξήσει την αποκατάσταη των μυών μετά την προπόνηση.

BIOTECH USA Thermo Drine 60 Tabs.

Thermo Drine 60 Tabs της BIOTECH USA είναι ένα εξαιρετικά δυνατό λιποδιαλυτικό συμπλήρωμα διατροφής που θα διεγείρει τα επίπεδα της ενέργειας σας μειώνοντας δραστικά το σωματικό ποσοστό το λίπους σας.
 Το εκχύλισμα Garcinia Cambogia που περιλαμβάνει αυτό το προιόν  εκτός από τη λειτουργία του για να μειώσει την όρεξη σταματά και τη σύνθεση των λιπιδίων, εμποδίζοντας έτσι την αποθήκευση του λίπους. Εταίρος σε αυτή τη διαδικασία είναι το εκχύλισμα του βοτάνου Yerba Mate, που αυξάνει την ποσότητα των θερμίδων που καίγονται μέσα από μια θερμογόνο δράση.Το  Yerba Mate μειώνει επίσης την όρεξη και αυξάνει την εγρήγορση και την ικανότητα συγκέντρωσης.
Επίσης το Τhermo Drine 60 Tabs της BIOTECH USA περιέχει χρώμιο.Το χρώμιο είνια ένα μεταλλικό στοιχείο που  βελτιστοποιεί το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων, βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα και μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη. Ενώ το εκχύλισμα της ιτιάς έχει θετικό αντίκτυπο στο συκώτι και το πεπτικό σύστημα.Η L καρνιτίνη είναι ένα αμινοξέο που αυξάνει την καύση του λίπους μεταφέροντας τα έκδοχα των λιποκυττάρων στα κυτταρικά μιτοχόνδρια για παραγωγή ενέργειας.

BIOTECH USA 100% Pure Whey


Η 100% Pure Whey από την Biotech USA παραδίδει στους μυς σας μόνο υψηλής ποιότητας θρεπτικά συστατικά που είναι υψίστης σημασίας για την κανονική λειτουργία όλων των οργάνων στο σώμα μας, καθώς και απαραίτητα για την ανάπτυξη και τη διατήρηση της καθαρής μυϊκής μάζας.
 
Αυτό το επαναστατικό προϊόν έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β και περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες 78%, που λαμβάνεται 100% από πρωτεΐνη ορρού γάλακτος.
 
Η γεύση της 100% Pure Whey από την Biotech USA είναι ένας συνδυασμός συμπυκνώματος απομονωμένης πρωτεΐνης ορρού γάλακτος, με προστιθέμενο προφίλ αμινοξέων (L-γλουταμίνη, L-αργινίνη και αμινοξέα).
 
Η πρωτεΐνη είναι το βασικό δομικό στοιχείο όλων των στοιχείων του σώματός μας. Είναι μια πηγή διατροφής, που αποτελείται από αμινοξέα που παράγονται από το σώμα ή που λαμβάνονται από εξωτερικές πηγές. Η ανάγκη για πρωτεΐνες αυξάνεται εάν ασκείτε τακτικά ή θέλετε να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα.
Προτεινόμενα προϊόντα από το NutraHolic
85
.
00
62
.
10
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Αναφερόμενα προϊόντα
62
.
10
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2023 nutraholic.com