NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Ανασκόπηση - AMIX WHEY FUSION πρωτεΐνη γάλακτος

Ανασκόπηση - AMIX WHEY FUSION πρωτεΐνη γάλακτος

                        
                      
                 


Στη παρούσα ανασκόπηση θα μοιραστούμε την άποψη μας για το προϊόν Whey Pure Fusion της Amixαφού θα το έχουμε χρησιμοποιήσει για ένα μήνα. Εκτιμήσαμε την ποιότητά του σύμφωνα με το σύστημα 1 προς 10, ξεκινώντας από την συσκευασία και περνώντας στη γεύση, στην αποτελεσματικότητα και την τιμή, αφού του δώσαμε την τελική εκτίμηση.

Η βρετανική εταιρία Amix προτείνει στους μανιακούς την υψηλής ποιότητας φιλτραρισμένη πρωτεΐνη σε λογική τιμή. Σύμφωνα με αυτούς η Whey Pure Fusion περιέχει 75% καθαρή πρωτεΐνη με στιγμιαία διαλυτότητα, ενώ στην σύσταση του προϊόντος έχει προστεθεί BCAA, L-Glutamine και σειρά άλλων βίο-ενεργών συστατικών όπως το μίγμα πολυενζύμων „DigeZyme ®”. Περισσότερα για τα πεπτικά ένζυμα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
 
 Συσκευασίες και περιτύλιγμα

Η Whey Pure Fusion διατίθεται σε συσκευασίες των 1000γρ,των 2300γρ.,των 4000γρ, έχει και μοναδικές δόσεις. Το χρώμα και η μορφή της συσκευασίας είναι χαρακτηριστικά για το Amix -  επίμηκεςκαι κόκκινο χρώμα σε κουτί με καπάκι λαβή.  Η μεγαλύτερη συσκευασία - 4000γρ. είναι σίγουρα αξιοσημείωτη.

Βαθμολογία: 9/10
 
                                                          Γεύσηκαιδιαλυτότητα

Το Amixπροτείνει αυτή την πρωτεΐνη σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων! Είχαμε επιλογή μεταξύ σοκολάτας, μπανάνας, βανίλιας,φράουλας, μούρων, Pina Colada, μπισκότα κρέμαςγάλακτος, γιαούρτι και πεπόνι, μήλο και κανέλα.
Εμείς δοκιμάσαμε ‘’κανέλλα και μήλο’’ και  μας έκατσε απίστευτα-η γεύση δεν είναι ακατανίκητη αλλά κυρίως φρέσκια. Το σημαντικό είναι να παρατηρήσουμε ότι πρωτεΐνηγλυκαίνεται με Splenda (σουκραλόζη)και δεν περιέχει καθόλου ασπαρτάμη.
Η διαλυτότηταείναι εξαιρετική, εδώ δεν υπάρχουν παρατηρήσεις.
 
Βαθμολογία: 10/10
 
 
Αποτελεσματικότητα, λήψη
Η συνιστώμενη λήψη είναι 1-2 κουταλάκια, τα οποία να μπορούν να διαλυθούν σε 180 έως 250ml. νερό, γάλα ή άλλο αγαπημένο ποτό.Λάβετε απότο προϊόναπό 2 έως 3 δόσεις ανά ημέρα, ανάλογα με τις καθημερινές απαιτήσεις σας σε πρωτεΐνη. Εάν δεν μπορείτε να εκτιμήσετεπόσες δόσειςθα πρέπει να πάρετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
Η μορφή του προϊόντος χαρακτηρίζεται από υπέρ-φιλτραρισμένη συμπυκνωμένη πρωτεΐνη σε χαμηλή θερμοκρασία και την πολλαπλήροή απομονωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Χάρη σε αυτό και στα πρόσθετα, το προϊόν ανακτάται πολύ καλά μετά την προπόνηση. Θα το συγκρίναμε με το PVL Mutant Whey, αλλά με το ένα στο μυαλό-επειδή η Whey Pure Fusion είναι ανώτερη σχετικά με την απορρόφηση με το πολυένζυμο „DigeZyme ®” .
Βαθμολογία: 9/10
 
 
Τιμή και ποιότητα
Η αναλογία τιμής και ποιότητας αξίζει σίγουρα προσοχή. Η τιμή της συσκευασίας των 4000 γρ. είναι η χαμηλότερη δυνατή στην αγορά για πρωτεΐνες αυτής της τάξης και θα λάβετε αρκετή ποιότητα ορού γάλακτος για τα λεφτά σας.
Βαθμολογία: 10/10
 
Επίλογος
 
Το προϊόν θα ταίριαζε σίγουρα να περιληφθεί σε συνταγή συμπληρωμάτων κάθε ενεργού αθλητή. Είναι κατάλληλο ακόμα και για επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι υπόκεινται σε δίαιτες με χαμηλούς υδατάνθρακες εξαιτίας του χαμηλού περιεχομένου σε υδατάνθρακες ανά δόση (1.3 γρ.)

Συνολική βαθμολογία του προϊόντος: 9/10
 
Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι:
 
-Προστατεύειτον μυϊκό ιστόαπό τις καταβολικές διαδικασίες
-Ευνοεί τηνταχύτερη ανάρρωση
-Δεν περιέχει γλουτένηκαι ασπαρτάμη
-Περιέχειυψηλής ποιότητας συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος- WPC και μικρο-φιλτραρισμένη  πρωτεΐνη ορού γάλακτος– CFM
-Έχει πρόσθετο αμινο-προφίλ και σύμπλεγμα πολύ –ενζύμων.
 
Μειονεκτήματα:
 
- Το Amix δεν έχει ακόμηεγκριθεί ως ένα εμπορικό σήμα της χώρας και, εάν είστε συντηρητικοί στις επιλογές σας, είναι πιθανό να χάσετε τα προϊόντα τους.
 
 
NUTRAHOLIC.COM.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2022 nutraholic.com