NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
ΟΙ 5 ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΓΡΗ L-CΑRNITINE ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΟΙ 5 ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΥΓΡΗ L-CΑRNITINE ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις ΤΟΠ προτάσεις  καρνιτίνης σε υγρή μορφή στην αγορά φέτος. Με δεδομένη την επερχόμενη θερινή περίοδο ο καθένας μας θέλει μια καλύτερη κατάσταση. Ως εκ τούτου, συνοψίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των Top 5 προϊόντων σε αυτή την κατηγορία.

Εν συντομία: Γιατί η καρνιτίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα στον κλάδο αυτό;
Επειδή είναι πλήρως λυποτροπικος παράγοντας βελτιστοποίησης του μεταβολισμού. Τα λυποτροπικα επηρεάζουν το μεταβολισμό, συμβάλλοντας στη μείωση και την ανάκτηση από το περίσσιο λίπος, αλλά την ίδια στιγμή δεν επιβαρύνει το νευρικό σύστημα, τον καρδιακό ρυθμό και την πίεση του αίματος, καθώς και διεγερτικά. Το αποτέλεσμα της καρνιτίνης είναι περίπλοκο και μακροσκελές σχετικά για το μεταβολισμό, αλλά η εφαρμογή της σε λήψη λίπους είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και για αυτόν τον λόγο την παρουσιάζουμε εδώ.

Πώς τονώνει τον μεταβολισμό;
Κατά τη διάρκεια της άσκησης των λιπαρών οξέων από τα αποθέματα λίπους εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και εδώ έρχεται ο ρόλος της καρνιτίνης. Λειτουργεί σαν μέσο που βελτιστοποιεί τη μεταφορά τους από την κυκλοφορία μέσω του κυτταρικού τοιχώματος όπου καίγεται στα μιτοχόνδρια στον τομέα της ενεργειακής τάξης και φυσικά προάγει την απέκκριση των  αποβλήτων στην διαδικασία. Έτσι, μπορείτε να κάψετε περισσότερο λίπος και να έχετε περισσότερο τόνο, αν και δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με ισχυρές διεγερτικές ουσίες όπως η καφεΐνη, εφεδρίνη, υοχιμβίνη και άλλα αλκαλοειδή, τα οποία ενώ είναι αποτελεσματικά πάνε χέρι-χέρι με ρίσκο τους κινδύνους.

Η ομάδα της Nutraholic προσπαθεί να μην είναι αρμόδια, και να σας διατηρεί σε καλή κατάσταση όταν δεν εργάζεστε. Αυτό προσωπικά, και ίσως ως παρενέργεια του περιβάλλοντος στο οποίο δουλεύουμε μας κάνει να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά από συμπληρώματα διατροφής για την βελτίωση της συνολικής υγείας και με ειδικές λειτουργίες. Καθώς οι άνθρωποι που έχουν δοκιμάσει καρνιτίνη και έχουν εμπειρία με αυτό, συχνά συγκρίνουν τα προϊόντα βάση του αριθμού των δόσεων ή τις υποσχέσεις  της ετικέτας και την ποσότητα του υλικού που θα αγοράσει για το ποσό των χρημάτων. Φυσικά εμείς επιμένουμε στην ποιότητα υλικών και επιπλέον σε παράγοντες με μικτούς τύπους, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη πραγματοποίηση της επιλογής. Βάση όλων αυτών συγκρίνουμε τα Top 5 προϊόντα για το 2015.
 
Νούμερο 5

Dymatize Liquid L-canrnitine 1100

Η Dimatyze είναι σταθερά στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής για χρόνια και δεν είναι καθόλου σκόπιμο να διαφωνούμε για την ποιότητα των προϊόντων τους.

Ποσότητα καρνιτίνης ανά συσκευασία 34 100 mg
Θετικό: Με βιταμίνη Β5.
Τιμή στην αγορά: Μέτρια


Νούμερο 4

NOW L-Carnitine Liquid 3000

Σε αντίθεση με άλλες καρνιτίνης της NOW, αυτή θα ήταν κατάλληλη για έναν αθλητή. Προσθετεί βιταμίνες που είναι ευεργετικές για ένα επιπλέον τόνο χωρίς να διεγείρει το νευρικό σύστημα. Αλλά δεν μας αρέσει η τιμή της.

Ποσότητα καρνιτίνης ανά συσκευασία 93 000 mg
Θετικό: Χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Προστέθηκε η βιταμίνη Β5 και Β12.
Τιμή στην αγορά: Υψηλή

Νούμερο 3

Everbuild Liquid L-καρνιτίνη + Chrome

Αυτή είναι η πιο κοινή  καρνιτίνη της Everbuild, η οποία ειδικεύεται ακριβώς σε υγρές μορφές καρνιτίνης.  Προστέθηκοι παράγοντες σε ολόκληρο το τύπο που συμβάλλουν σε μια πιο σύνθετη δράση.

Ποσότητα καρνιτίνης ανά συσκευασία 45 000 mg
Θετικό: Προστέθηκε πικολινικό χρώμιο για τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, προκειμένου να τονίσει και να ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, ώστε να επιτευχθεί το κατάλληλο περιβάλλον για τη μείωση του λίπους.
Τιμή στην αγορά: Κανονική

Νούμερο 2

Liquid L-Carnitine 3000 + πράσινο τσάι

Εδώ μιλάμε για την καλύτερη τιμή ανά γραμμάριο καρνιτίνης στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Μια τιμή που μπορεί να ανταγωνιστεί με την σκόνη καρνιτίνης χωρίς γλυκαντικές ουσίες και πρόσθετα.  Συνιστάται για πολύ καλή συγκέντρωση και με παράγοντες που την καθιστούν ιδανική και την ίδια στιγμή σε χαμηλό κόστος.  

Ποσότητα καρνιτίνης ανά συσκευασία: 100 000 mg
Θετικό: Ένα μοναδικό συγκέντρωση 3000 mg ανά 10 ml του υλικού. Τελειοποιώντας φόρμουλες που από την απλή έκδοση με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Απλώς βοηθά στη βελτίωση της λιπόλυσης και τη μείωση της κατακράτησης νερού.
Τιμή στην αγορά: Εξαιρετική

Νούμερο 1

Το κορυφαίο προϊόν για το τρέχον έτος σε αυτή την κατηγορία είναι το Liquid Acetyl L-carnitine!! Γιατί;
Επειδή προσφέρει κάτι νέο, καινοτόμο και αποτελεσματικό. Επειδή βασίζεται στην καινοτομία, σε συνδυασμό με αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά. Για πρώτη φορά στην αγορά έχουμε ακετυλωμένη  μορφή της καρνιτίνης. Κάτι που είδαμε σε σκόνη και κάψουλες, αλλά ποτέ σε ένα υγρό συμπύκνωμα. Οι ακετυλωμένες μορφές έχουν ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι της ελεύθερης L-μορφής. Εκτός από την καλύτερη αξιοποίηση δεδομένου ότι η ίδια η πρώτη ύλη είναι πιο «ανθρώπινη» η ακετυλωμένη καρνιτίνη μεταφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την εστίαση, την νοητική λειτουργία και μειώνει το χρόνο για την απορρόφηση, το οποίο το καθιστά ιδανικό για συμπλήρωμα προ-προπόνησης.

Ποσότητα ακετυλωμένης καρνιτίνης ανά συσκευασία: 49 500 mg
Θετικό: Προστέθηκε γκουαρανά. Έτσι ώστε να μεγιστοποιηθούν οι θερμίδες που καίγονται  δίνοντας επιπλέον τόνο και την ίδια στιγμή δεν επηρεάζουν αρνητικά το νευρικό σύστημα. Και πάλι έχουμε ένα B-Complex, που αυξάνει την τελική αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Το πιο σημαντικό παραμένει  το γεγονός ότι το προϊόν είναι μοναδικό στην κατηγορια του.
Τιμή στην αγορά: Μέτρια
 
.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2020 nutraholic.com