NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Τι είναι το μαγνήσιο και σε τι χρησιμεύει;

Τι είναι το μαγνήσιο και σε τι χρησιμεύει;

Γεια σας, φίλοι μου! Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για τα προϊόντα που περιέχουν μαγνήσιο, και τις πολλές αιτήσεις που λαμβάνουμε από εσάς, έχουμε αναπτύξει μια λεπτομερή ανάλυση των διαφόρων μορφών της μαγνησίου και της δράση του. Πάνω απ 'όλα, εμείς θα σας παρουσιάσουμε τις πολλές δυνατότητες που έχει το μαγνήσιο στον ανθρώπινο οργανισμό και τα οφέλη στην υγεία. Το μαγνήσιο είναι χημικό συστατικό που απαιτείται για την υλοποίηση μιας σειράς ζωτικών διαδικασιών.

 

Ορισμένες από τις δράσεις του είναι:

 • Συμμετέχει στον σχηματισμό τον οστών
 • Βελτιώνει την διάθεση και την αντιμετώπιση του στρες
 • Είναι απαραίτητο για την απορρόφηση του ασβεστίου
 • Είναι απαραίτητο για την υγιεινή των δοντιών
 • Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Ρυθμίζει και χαλαρώνει τα νεύρα και τους μυς
 • Είναι στοιχείο ζωτικής σημασίας για την ενέργεια
 • Βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης
 • Βοηθά στη μείωση της κακής χοληστερόλης

 

Σήμερα μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποσότητα των προϊόντων που περιέχουν μαγνήσιο, τα οποία προσφέρονται σε διάφορες μορφές – ταμπλέτες, κάψουλες, η υγρό για χορήγηση από το στόμα, καθώς και σε τζελ η λάδι για εξωτερική εφαρμογή. Θα βρείτε και μια σειρά σύνθετων προϊόντων που συνδυάζουν το μαγνήσιο με άλλες ουσίες ώστε να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα. Το τυποποιημένο μαγνήσιο για τοπικές χρήσεις είναι σχεδιασμένο για να εστιάζει στην ευεργετική επίδραση στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος που υπάρχει το πρόβλημα. Τέτοιου είδος προϊόντα είναι το τζελ μαγνησίου και το λάδι μαγνησίου. Αυτά εφαρμόζονται στο σώμα με μασάζ και έχουν αναλγητική αντί φλεγμονώδη και αναγεννητική δράση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην υποθεράπεια περιοχή. Το λάδι μαγνησίου επουλώνει τους μώλωπες, ανατρέπει την απώλεια μαλλιών, θεραπεύει τις φλεγμονές των νεύρων και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Το τζελ μαγνησίου έχει το πλεονέκτημα να εφαρμοστεί άμεσα στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα και μπορεί να θεραπεύσει μυικές διαταραχές, ερεθισμούς του δέρματος και προβλήματα με το νευρικό σύστημα. Ακριβές παράδειγμα είναι το νέο τζελ στην Βουλγάρικη αγορά Haya Labs Μαγνήσιο 200 ml.

Η μορφή του μαγνησίου που βρίσκεται στην μήτρα του προϊόντος ονομάζεται διχλωριούχο μαγνήσιο (MgCl2) μια χημική ένωση που βρίσκεται στις θάλασσες στις λίμνες θαλασσινού νερού και στα ιζηματογενή πετρώματα. Το διχλωριούχο μαγνήσιο που περιέχεται στο τζελ της Haya Labs είναι υψηλής ποιότητας και προέρχεται από αποθέματα της βόρειας Ευρώπης (Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Πολωνία, Βόρεια Θάλασσα).


 

Πλεονεκτήματα του τζελ μαγνησίου της Haya Labs

 • Αποκατάσταση των επιπέδων μαγνησίου στα κύτταρα
 • Θεραπεία της φλεγμονής του δέρματος, έκζεμα και ψωρίαση
 • Ανακουφίζει τους μυϊκούς πόνους
 • Μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία
 • Ιδανικό για αθλητές και για όσους ασχολούνται με τα σπορ
 • Ανακουφίζει του μυς και επιταχύνει την αποκατάσταση τους
 • Είναι εύχρηστο
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά


Οι υγρές μορφές μαγνησίου για χορήγηση από το στόμα προσφέρουν γρήγορη και πλήρη απορρόφηση από το σώμα. Οι αμπούλες AMIX Performance Magnesium Plus περιέχουν μαγνήσιο και βιταμίνες C και Β6 που μειώνουν την κούραση και τον τόνο, βελτιώνουν τον μεταβολισμό ενισχύουν την ανοσία και έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Παράδειγμα ενός προϊόντος μαγνησίου είναι το
BULK POWDERS Magnesium Bisglycinate το οποίο αυξάνει την αντοχή και την ενέργεια και βοηθάει τον οργανισμό. Η μορφή μαγνησίου που χρησιμοποιείτε εδώ είναι το διγλυκινικό μαγνήσιο που είναι από τις πιο βιολογικά δραστικές μορφές του μαγνησίου.

Άλλο εξαιρετικό και πολύ αποτελεσματικό συμπλήρωμα μαγνησίου είναι το HAYA LABS Calcium Magnesium & Zinc with Vitamin D. Ο τύπος του προϊόντος είναι εμπλουτισμένος με ψευδάργυρο, ασβέστιο και βιταμίνη D και στοχεύει στην τόνωση της ανάπτυξης των οστών και στην δομή τους και την ενδυνάμωση των δοντιών. Η βιταμίνη που περιέχεται στο προϊόν έχει στόχο να βελτιώσει την απορρόφηση του ασβεστίου από το σώμα, ενώ το μαγνήσιο έχει ως στόχο να διευκολύνει την χρήση της βιταμίνης στο σώμα.
Άλλο ένα ενδιαφέρον παράδειγμα των διάφορων μορφών στις οποίες τα προϊόντα προσφέρουν μαγνήσιο είναι το
NOW Magnesium Citrate. Αυτό το συμπλήρωμα είναι υπό την μορφή σκόνης η οποία διαλύεται σε ένα υγρό πριν την κατανάλωση. Η φόρμουλα περιλαμβάνει μια μορφή του μαγνησίου που ονομάζεται κιτρικό μαγνήσιο, η οποία διεγείρει την παραγωγή ενέργειας και υποστηρίζει το νευρικό σύστημα.Ανάλογα με το συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα που θέλετε να λύσει, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από την σύνθεση και μορφή των προϊόντων μαγνησίου τζελ και το λάδι είναι κατάλληλα για εξωτερική χρίση, έχουν γρήγορη και ισχυρή τοπική δράση, καταβάλει άμεσα την προβληματική περιοχή βοη
θάει στην θεραπεία και την ανακούφιση των συμπτωμάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μόνα τους όσο και σε συνδυασμό με συμπληρώματα μαγνησίου για την επίτευξη ποιο σύνθετης και ολοκληρωμένης δράσης.

.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2019 nutraholic.com