NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Διαρκώς ακούμε ότι διάφορες βιταμίνες και συμπληρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να τονωθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα.Αλλά γνωρίζουμε πραγματικά ποια είναι η χρησιμότητα τους; Εμείς από το nutraholicαποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε και να λάβετε την καλύτερη απόφαση, για το τι είναι κατάλληλο για εσάς.


ΒΙΤΑΜΙΝΗ C
Η βιταμίνη C είναι ίσως η πιο γνωστή βιταμίνη στον κόσμο. Οι αναμφισβήτητες θετικές ιδιότητες αναγνωρίζονται από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό ανοσοδιεγερτικό, το οποίο εξάγεται κυρίως από εσπεριδοειδή, γι 'αυτό οι άνθρωποι το σκέφτονται σε περιόδους γρίπης, κρυολογήματος και ιού. Αλλά οι χρήσιμες ενέργειές του δεν περιορίζονται σε αυτό το σημείο. Η βιταμίνη C έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και εξουδετερώνει τις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών, γι 'αυτό και συνιστάται ιδιαίτερα για τα πνευμονικά προβλήματα.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D
Η βιταμίνη Dέχει υποτιμηθεί από καιρό ως μια βιταμίνη που είναι κυρίως υπεύθυνη για τα οστά. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι παίζει ουσιαστικά σημαντικό ρόλο σε όλα σχεδόν τα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Μία από τις σημαντικότερες ιδιότητές του για την οποία συζητήθηκε πρόσφατα είναι η ικανότητά της να μειώνει τον κίνδυνο της γρίπης, της πνευμονίας και άλλων αναπνευστικών φλεγμονών. Αυτό οφείλεται στην ικανότητά του να διεγείρει τη σύνθεση αντιμικροβιακών πεπτιδίων. Είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό που παράγει το σώμα μας και με τη βοήθειά του καταφέρνει να αντιμετωπίσει μόνο όλους τους ιούς της φυματίωσης. Επιπλέον, η βιταμίνη Dεπηρεάζει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, προστατεύει από κάποιους καρκίνους και έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
Η βιταμίνη Ε σπάνια χρησιμοποιείται, αλλά έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες που μπορεί να μην υποψιάζεστε. Έχει εξαιρετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα καθώς προστατεύει από την οξειδωτική βλάβη, η οποία με τη σειρά της έχει αρνητική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα και στο σώμα. Προωθεί επίσης τον σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και διατηρεί αποθέματα σιδήρου και σεληνίου. Έχει προληπτική δράση στον καρκίνο και την νόσος του Αλτσχάιμερ και μπορεί να βοηθήσει με τον διαβήτη και τις αρνητικές του επιπτώσεις.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ
Ο ψευδάργυρος είναι ένα σημαντικό μέταλλο που παίζει βασικό ρόλο στη σύνθεση πρωτεϊνών και στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Βρίσκεται σε μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλο το σώμα, αλλά κυρίως σε λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια, ήπαρ, νεφρά και πάγκρεας. Τα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη ρύθμιση των επιπέδων στρες και τις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Ο ψευδάργυρος είναι εξαιρετικά χρήσιμος στα κρυολογήματα και τη γρίπη επειδή μειώνει τον αριθμό των αντιφλεγμονωδών κυτοκινών. Διεγείρει την παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων και αποτρέπει μολυσματικές ασθένειες όπως η πνευμονία.

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
Ο συνδυασμός πολυβιταμινών είναι ένας εξαιρετικά εύκολος και χρήσιμος τρόπος για να πάρετε ό, τι χρειάζεστε, με μία μόνο δόση την ημέρα. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα επειδή σχεδόν πάντοτε περιλαμβάνουν βιταμίνες C, D και E. Αυξάνουν επίσης το μεταβολισμό, δίνοντας στο σώμα μας την ενέργεια που χρειάζεται, ειδικά σε στιγμές που αισθανόμαστε κουρασμένοι. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, βοηθούν εξαιρετικά στην παραγωγή κόκκινων και λευκών αιμοσφαιρίων, που αποτελούν τον κύριο φυσικό σύμμαχο του οργανισμού στην καταπολέμηση των κρυολογημάτων και των μολύνσεων.

ΣΕΛΗΝΙΟ
Το σελήνιο είναι ένα ανόργανο άλας στο ανθρώπινο σώμα που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και προστατεύει το σώμα από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών. Αυξάνει επίσης την ανοσία και ειδικά σε συνδυασμό με άλλες βιταμίνες, αυξάνει το επίπεδο των λευκών αιμοσφαιρίων, τα οποία με τη σειρά του καταπολεμούν πολλές μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης, της φυματίωσης και της πνευμονίας. Το σελήνιο καταφέρνει να μειώσει τη φλεγμονή στο σώμα και ειδικά στην αναπνευστική οδό, χαλαρώνοντας έτσι συμπτώματα όπως δύσπνοια. Άλλες ευεργετικές ιδιότητες είναι: η βελτίωση της παροχής αίματος, η μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και άλλων.

ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ
Η ρεσβερατρόλη είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται σε πολλές καθημερινές τροφές. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και βιοφλαβονοειδές. Έχει αποδεδειγμένη δράση κατά της υψηλής πίεσης του αίματος και των καρδιακών προβλημάτων. Επίσης καθαρίζει το ήπαρ και μειώνει τα ένζυμα του ήπατος. Η ρεσβερατρόλη έχει εξαιρετικά καλή επίδραση στη ροή του αίματος στον εγκέφαλο και έχει επίσης πιθανές νευροπροστατευτικές ιδιότητες. Θεωρείται ότι ξεκλειδώνει και διεγείρει το έργο ορισμένων γονιδίων στο ανθρώπινο DNA και θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει στην καταπολέμηση της γήρανσης. Συνδυάζει εξαιρετικά καλά με τη βιταμίνη D, ενθαρρύνοντας έτσι το ανοσοποιητικό σύστημα και ενισχύοντας τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

 
ΚΟΥΕΡΣΕΤΙΝΗ
Η κουερσετίνη είναι ένα φλαβονοειδές με πολλά οφέλη για την υγεία. Έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Καταφέρνει επίσης να μειώσει τη φλεγμονή στη γρίπη, στα κρυολογήματα και στις ιογενείς λοιμώξεις. Η κουερσετίνη είναι εξαιρετικά χρήσιμη για δυσκολίες στην αναπνοή καθώς διαστέλλει τους βρόγχους και διευκολύνει τη διείσδυση του αέρα. Έχει επίσης πολύ ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα και μειώνει την αρτηριακή πίεση.

 
 
Εν κατακλείδι, μπορεί να ειπωθεί ότι η λήψη διαφόρων τύπων βιταμινών και μετάλλων είναι εξαιρετικά σημαντική για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και τη συνολική λειτουργία του σώματος. Πολλά από αυτά δεν μπορούν να ληφθούν από φυσικές πηγές, επομένως είναι σκόπιμο να τα παίρνετε με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.
 
 
 
Nutraholic team.
Προτεινόμενα προϊόντα από το NutraHolic
34
.
00
1
.
00
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Αναφερόμενα προϊόντα
34
.
00
19
.
80
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2020 nutraholic.com