NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Τα καλύτερα συμπληρώματα για τη βελτίωση του κυκλοφορικού.

Τα καλύτερα συμπληρώματα για τη βελτίωση του κυκλοφορικού.


Ορισμένα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να βοηθήσουν στη θεραπεία προβλημάτων του κυκλοφορικού συστήματος. Το σύστημα αυτό πολλές φορές διαταράσσεται και εμποδίζεται από διάφορες ιατρικές καταστάσεις και συνθήκες. Προτού λάβετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον θεράπων ιατρό σας ή τον γιατρό που σας παρακολουθεί για πιθανές παρενέργειες, τη σωστή δοσολογία ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα που ήδη λαμβάνετε.

Γκίνκο / Ginko

Το Ginko, επίσης γνωστό και ως ginkgo biloba είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του κακού κυκλοφορικού. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τη Συμπληρωματική και Εναλλακτική Ιατρική, το ginkgo , ένα μέλος της οικογένειας ginkgoaceae , που χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να θεραπεύσει τη την ατονία ή τους πόνους στα άκρα που προκαλείται από τη στένωση των αρτηριών ή και μειωμένη ροή αίματος στο κάτω άκρα σας . Το Ginkgo είναι ένα από τα παλαιότερα είδη δέντρων που έχουν επιζήσει εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Τα φύλλα του δέντρου , έχουν μια ελαφρώς ξινή γεύση, και χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς. Πολλοί βοτανολόγοι αναφέρουν ότι το ginkgo είναι ένα τονωτικό του κυκλοφορικού συστήματος που μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία στο κεφάλι, τον εγκέφαλο και τα άκρα σας.
  Το Ginkgo λειτουργεί ως αντιοξειδωτικό, αντιπηκτική και αντι-αρτηριοσκληρυντικό που χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη ροή του αίματος στα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία του σώματός σας. Εάν σας προκαλεί πονοκεφάλο κάποιο προϊόν με ginkgo, θα πρέπει να το σταματήσετε άμεσα και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.Gotu Kola   Γνωστοί βοτανολόγοι, αναφέρουν ότι το Gotu Kola , γνωστό ως και Centella asiatica, βοηθάει στην μείωση της αρτηριοσκλήρωσης, βελτιώνει το κυκλοφορικό, ενισχύοντας τους συνδετικούς ιστούς, χωρίς να τη παραγωγή υπερβολικής ποσότητας κολλαγόνου.Το Gotu Kola, διεγείρει τη σύνθεση γλυκοζαμινογλυκανών ή αλλιώς: GAG. Τα GAGs είναι κύρια συστατικά σε διάφορους ιστούς σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων και των αιμοφόρων αγγείων σας. Το Gotu Kola, ανήκει στην οικογένεια του μαϊντανού, είναι ένα πολυετές φυτό προέρχεται από τη Νότια και τη Νοτιοανατολική Ασία και έχει πικάντικη γεύση. Έχει κατά περιόδους χρησιμοποιηθεί για: τη θεραπεία της σύφιλης, ηπατίτιδας, στομαχικού έλκους, πνευματικής κούρασης, επιληψίας, διάρροιας, πυρετού και άσθματος. Πλέον όμως χρησιμοποιείται ουσιαστικά ολόκληρο το φυτό αλλά κυρίως τα φύλλα και τα στελέχη  από τους επαγγελματίες της βοτανικής ιατρικής το για τη θεραπεία πολλών αγγειακών προβλημάτων, όπως οι κιρσοί και χρόνια φλεβική ανεπάρκεια. Εάν είστε έγκυος, θα πρέπει να αποφευχθεί η λήψη συμπληρωμάτων που περιέχουν Gotu Kola.


Ginger / Τζίντζερ   Το Τζίντζερ (Zingiber officinalis) ή ελληνιστί: πιπερόριζα, είναι ένα φυτό που καλλιεργείται κατα κόρον στην Ινδία, τη Κίνα τη Νοτιοανατολική Ασία γενικότερα καθώς και την Ανατολική Αφρική και την Καραϊβική για μαγειρικούς και ιατρικούς σκοπούς. Το ιατρικά εκμεταλλεύσιμο μέρος της πιπερόριζας είναι η παχιά ρίζα. Το στέλεχος του φυτού εκτείνεται περίπου 30εκ πάνω από το έδαφος και έχει μακριά, στενά φύλλα και τα άνθη του έχουν λευκό ή κίτρινο-πράσινο χρώμα. Το Ginger ανήκει στην οικογένεια Zingiberaceae , έχει πικάντικη γεύση και διαθέτει θερμογεννετικές, τονωτικές και εφιδρωτικές ιδιότητες. Σημειώστε ότι η πιπερόριζα έχει αντί αρτηριοσκληρηντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισπασμωδικές, αντιοξειδωτικές και υπολιπιδαιμικές ιδιότητες και διεγερτικό του κυκλοφορικού και πιθανώς μειώνει τη πιθανότητα εμφάνισης θρόμβων στο αίμα. Επειδή το ginger είναι ένα θερμογεννετικό φυτικό συμπλήρωμα , μπορεί να μειώσει την αίσθηση κρύου στα άκρα σας . Εάν είστε έγκυος, θα πρέπει να αποφευχθεί η λήψη μεγάλης ποσότητας συμπληρωμάτων που περιέχουν Ginger.


WWW.NUTRAHOLIC.COM TEAM .
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2019 nutraholic.com