NutraHolic κατάστημα
NutraHolic media
»
»
Νέες προσφορές 1 + 1 για ενεργούς αθλητές!

Νέες προσφορές 1 + 1 για ενεργούς αθλητές!

Τώρα έχετε την ευκαιρία να αρπάξετε όχι μία αλλά δύο καυτές προσφορές - 2 συσκευασίες  από την MassBuildτης Everbuild!
 
CARBOHYDRATE BLEND
MASS BUILD περιέχει σύνθετους υδατάνθρακες με την μορφή άμυλο ρυζιού, άμυλο σίτου και το τροποποιημένο άμυλο καλαμποκιού. Αυτοί οι ποιοτικοί υδατάνθρακες φορτώνουν τα μυικά κύταρρα με επαρκή γλυκογόνο, το οποίο με τη σειρά του αυξάνει το μέγεθός τους και τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια. Η αναπλήρωση του γλυκογόνου μετά την άσκηση είναι απαραίτητη για την έναρξη της βέλτιστης αποκατάστασης.
 
PROTEIN BLEND
MASS BUILD περιέχει μόνο τις καλύτερες πηγές ποιοτικών πρωτεϊνών. Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται πολύ γρήγορα και παραδίδονται στο σωστό χρόνο που απαιτείται αμινοξέα των μυών.  Η πρωτεΐνη γάλακτος σε υγρή μορφή απορροφάται πιο αργά παρέχοντας σταδιακή παροχή θρεπτικών συστατικών. Η πρωτεΐνη αυγού είναι το τρίτο συστατικό του. Είναι διάσημη για την υψηλότερη βιολογική αξία της και το τέλειο προφίλ αμινοξέων.
 
CREATINE MATRIX
Σε αυτήν την φόρμουλα, θα βρείτε τρεις από τις πιο αποτελεσματικές μορφές κρεατίνης - μονοϋδρική, υδροχλωρική και νιτρικό άλας. Η κρεατίνη είναι απαραίτητη για την πρωτογενή επανασύνθεση ΑΤΡ και την παραγωγή ενέργειας. Επίσης επιδρά στην αύξηση της αντοχής, της δύναμης, της αντοχής και της δύναμης και στην αύξηση του μεγέθους των μυϊκών κυττάρων
 
AMINO ACID MATRIX.
MASS BUILD περιέχει σε ελεύθερη μορφή τα πιο σημαντικά αμινοξέα για τους μυς - BCAA (διακλαδισμένη αλυσίδα). Δεν απαιτείται μόνο για την ανάκαμψη, αλλά και την λειτουργία ισχυρότερων μηχανισμων που διεγείρουν την ανάπτυξη των μυών. Εκτός από λευκίνη, βαλίνη και ισολευκίνη, η MASS BUILD περιέχει ουσιώδες (απαραίτητα) αμινοξέα σε ελεύθερη μορφή τα οποία το σώμα δεν μπορεί να παράγει αρκετά και έπρεπε να λαμβάνονται επιπρόσθετα. Η φόρμουλα συμπληρώνεται από την γλουταμίνη αμινοξέα και γλυκίνη.
 
VITAMIN BLEND
Στην MASS BUILD θα βρείτε επίσης βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και βιταμίνες από την ομάδα Β, οι οποίες είναι οι πιο σημαντικές για τον μεταβολισμό των μυών και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Αυτό το μείγμα είναι ένα πραγματικά ολοκληρωμένο προϊόν για μυϊκή μάζα.
Η δεύτερη μεγάλη προσφορά μας για τα κορυφαία σας αποτελέσματα είναι η Biotech USA - Πρωτεϊνη και Cvetita Herbal - Tribulus Max Liquid!
Το Protein Power της BIOTECH USA είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει έναν συνδυασμό πρωτεϊνών με πρωτείνη ορού  γάλακτος,πρωτείνη καζεινικού ασβεστίουκαι  πρωτεΐνη σόγιας με προστιθέμενη L γλουταμίνη και BCAA(αμινοξέα διακλαδησμένης αλυσίδας), τα οποία διεγείρουν την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας
Το Protein Power της BIOTECH USAπεριέχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεινών ορού γάλακτος και πρωτεΐνης σόγιας που υποστηρίζουν τη διαδικασία της οικοδόμησης της ποιότητας της μυϊκής μάζας.Η πρωτεΐνη γάλακτος(καζεινικό ασβέστιο) απορροφάται αργά και  εξασφαλίζει συνεχή παροχή αμινοξέων στη ροή του αίματος.Η πρωτεΐνη σόγιας έχει ένα εξαιρετικό προφίλ αμινοξέων, καθώς έχει μία υψηλή συγκέντρωση γλουταμίνης και αργινίνης.
Το Protein Power της BIOTECH USA  συμπληρώνεται με επιπλέον γλουταμίνη, η οποία διεγείρει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης και αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση.Επίσης παρέχει ένα κατάλληλο περιβάλλον για την ανάπτυξη και την ανάρρωση του μυϊκού ιστού. Επιπλέον, η γλουταμίνη έχει ιδιότητες για την προστασία των μυών από τους τραυματισμούς.
 Το Protein Power της BIOTECH USA  περιέχει εμπλουτισμένο προφίλ αμινοξέων(BCAA), τα οποία προωθούν την ανάπτυξη και την επισκευή των μυών μετά την προπόνηση.
Τέλος το Protein Power της BIOTECH USA είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να προωθήσετε την άπαχη μυική μάζα των μυών σας.
Το HERBAL TRIBULUS MAX της CVETITA είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε υγρή μορφή, που περιέχει φυσικό εκχύλισμα Tribulus (επίσης γνωστό ως το βότανο Tribulus terrestris). Που χρησιμοποιείται από τους άνδρες για να αυξήσουν φυσικά τα επίπεδα της τεστοστερόνης και τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας. Στις γυναίκες, προωθεί τα  αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων, ρυθμίζει την ισορροπία των ορμονών και το μεταβολισμό του λίπους.
 
Η τεστοστερόνη είναι μια ανδρική ορμόνη, η οποία είναι αναγκαία για την σεξουαλική ανάπτυξη, την κανονική πορεία της σεξουαλικής λειτουργίας, την  αύξηση της ανάπτυξης των μυών και της ρύθμισης του μεταβολισμού. Τα ενεργά συστατικά του βοτάνου σ είναι οι φυτοστερόλες, τα φλαβονοειδή, τα αλκαλοειδή και οι γλυκοζίτες. Το Tribulus λειτουργεί ως φυσικό διεγερτικό της τεστοστερόνης και της λίμπιντο. Έτσι τονώνει την ασυλία, τις σεξουαλικές και αναπαραγωγικές λειτουργίες. Αυξάνει την ανάπτυξη των μυών, τη δύναμη και την αντοχή.
Τέλος το HERBAL TRIBULUS MAX της CVETITΑ είναι εντελώς φυσικό και δεν περιέχει απαγορευμένες ουσίες.
Εάν σας άρεσε το άρθρο, παρακαλούμε κοινοποιήστε το
Σχόλια
ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ
Όνομα/Ψευδώνυμο *
Το email σου *
Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό (*)
Σχόλιο *
Διαφήμιση
Έρευνα
Πόσα διαφορετικά είδη συμπληρωμάτων παίρνετε;
1
2
3


Πρόσφατα σχόλια
Ενδιαφέρων
Διαφήμιση
Copyright © 2007 - 2019 nutraholic.com